Yardım İtopya değişim sağlamıyor

Gidicem de hiçbir türlü kârlı çıkamayacağım malesef, keşke tazminat davası açabilsem oyalanmaktan ötürü ya da en kötü devlete ceza ödeseler de nerde o günler
Şuan başka şansınız yok gibi o nedenle söyledim

• Beğen
Reaksiyonlar: Ascl
  • Beğen
Thh kaydını oluşturdum, hayırlısıyla hakkımız olanı alacağız. Sonuç çıkana kadar ellerine kıytırık bir model geçirip, sonuç çıkınca bana kakalamazlarsa iyi olur. Belki de sadece zaman kazanma amaçlı yapıyorlardır sonuçta onlara bir zararı yok

Servis bir model öneride bulundu, reddedince 1 ay sonra doa raporu verdi. İtopya'ya mail attım ve dalga geçer gibi "İlgili birimlerimden aldığım bilgiye istinaden ürünü yetkili servisine sizler göndermiş olduğunuzdan değişim/muadil desteğini gönderim sağladığınız firmadan talep etmeniz gerekmektedir." dediler. Sanki monitörü sizin üzerinizden garantiye yollasam mutlu olacaksınız. Ne yapmam lazım servise yazsam adamlar adam akıllı dönüş yapmaya aciz, yapsa da rapor verdik itopyaya git diyecekler
Geçen ay monitörüm arızalanmıştı. Amazon üzerinden incehesap satıcısından almıştım. Amazon'a yazdım yetkili servisle görüşün iade veya değişim raporu verirlerse satıcıdan talepte bulunabilirsiniz dediler. 1 hafta sonrasında servis raporu geldi iade veya değişim verdiler. Daha üst modeli teklif etti incehesap ben de kabul ettim. İtopyanın da aynı şeyi yapması lazım. Öyle saçmalık olamaz

• Beğen
Zaman kazanmaya çalışıyor yersen mantığı

Geçen ay amazonda aynısını yaptı MSI klavye bozuldu.

Değişim için servise gidin dediler.

Sonra Amazon değiştirdi ısrar edince

• Beğen
Bu yüzden Vatandan almaya çalışıyorum ürünlerimi. Neden mi?
Direkt ürünümü değişim talebiyle göndermeyi teklif ediyorlar genelde. Olmazsa tamir vs. Genelde değişim olarak geliyor. Vatanda bugüne kadar bir sorun yaşamadım. Eğer vatanda ve diğer firmalarla arasında çok fiyat farkı varsa diğer firmaları tercih ediyorum. Yoksa vatan ile anlaşmalı değilim yani. :) Aldığım hizmete bakarım ben. Media markt ta öyle mesela ama pahalı ürünleri.

Direkt ürünümü değişim talebiyle göndermeyi teklif ediyorlar genelde. Olmazsa tamir vs. Genelde değişim olarak geliyor. Vatanda bugüne kadar bir sorun yaşamadım. Eğer vatanda ve diğer firmalarla arasında çok fiyat farkı varsa diğer firmaları tercih ediyorum. Yoksa vatan ile anlaşmalı değilim yani. :) Aldığım hizmete bakarım ben. Media markt ta öyle mesela ama pahalı ürünleri.
VATAN TA TA TAN

Geçen ay monitörüm arızalanmıştı. Amazon üzerinden incehesap satıcısından almıştım. Amazon'a yazdım yetkili servisle görüşün iade veya değişim raporu verirlerse satıcıdan talepte bulunabilirsiniz dediler. 1 hafta sonrasında servis raporu geldi iade veya değişim verdiler. Daha üst modeli teklif etti incehesap ben de kabul ettim. İtopyanın da aynı şeyi yapması lazım. Öyle saçmalık olamaz
Genelde öyle oluyor hocam malesef ama işte

1774614989774.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muhatap olma kısmı güzeldi hocam vatanda, ekran kartı bırakmıştım zamanında ama değişime gidecek kadar bir süreç olmadan çözüldü

VATAN TA TA TAN
Fan boyluğa karşıt biriyim. Ne intelciyim ne amd nede nvidia bana kim iyi hizmet veriyor ? Onu tercih ederim. Hepsini deneyimledim zamanında tüm firmalardanda alışveriş yaptım. Şimdi say say bitmez. O yüzden mağdur olmamak için detaylı araştırmalar yaparım alacağım bir şeyi en az 1 hafta ölçer tartarım alacağım firmayı belirlerim sonrada zam gelir ve alamam xD

Senin işi çözse çözse Reis @Abdullah Hacıgül çözer
Keşke ama pek umudum yok, itopya ile tek sorun yaşayan ben değilim birkaç konuya bakmıştım. Tabi benimki biraz daha epik bir konu ama bilmiyorum. YouTube'a, facebook gruplarına açıp yaymak ses çıkarmak lazım ki firma telaşa tutuşup işlem görsün. (ama böyle de olunca o firmadan ürün almanın ne anlamı kalıyor değil mi :))

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,031
Üyeler
190,681
Son üye
ktuila
Geri