Sorun nedir hocamAMD rx 9070 xt ekran kartim var sorun yasiyorum yardima ihtiyacim var ayarlarla ilgili.
oyunlarda 2k ultra grafiklerde olmama ragmen pixel ve bulanik goruntu aliyorum goruntude bozulmalar oluyorsorununun ne olduğunu yazabilirisn
oyunlarda 2k ultra grafiklerde olmama ragmen pixel ve bulanik goruntu aliyorum goruntude bozulmalar oluyorSorun nedir hocam
driverin güncel mi bir de nvidiadan mı geçiş yaptın ?oyunlarda 2k ultra grafiklerde olmama ragmen pixel ve bulanik goruntu aliyorum goruntude bozulmalar oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oyunlarda 2k ultra grafiklerde olmama ragmen pixel ve bulanik goruntu aliyorum goruntude bozulmalar oluyor
nvidia dan gecis yapmadim adrenalin uygulamasi var ve guncel 4 gundur ugrastim herseyi denedim duzelmedi discorddan yayin acsam bi baksaniz olur mu?driverin güncel mi bir de nvidiadan mı geçiş yaptın ?
Adrenalinde görüntü keskinleştirme var kapat onunvidia dan gecis yapmadim adrenalin uygulamasi var ve guncel 4 gundur ugrastim herseyi denedim duzelmedi discorddan yayin acsam bi baksaniz olur mu?
image sharpening ayarini diyosan o kapali zatenAdrenalinde görüntü keskinleştirme var kapat onu
Ac o zaman 80 de tutimage sharpening ayarini diyosan o kapali zaten
oyle de denedim duzelmediAc o zaman 80 de tut
bilmiyorum goruntu bulanik ve nesneler pixellesiyo gibiBozulmalar derken smearing falan mı?