Bu Fiyata Bu Sistem İyi Mi?

hiçbiyer ücretsiz montaj yapmaz. kanka bilgisayarcıya gittsende oda para isteyecek. kendi takabilir. ama oda bilmiyen biri için biraz zor. bence çünkü yanlış yere otutturuğun zaman parçaları bozma ihtimalin var. o kadar parayı veren adamda şahsen kendi takıpta risk almak istemez. bin tl fazladan verir geçer.
Konulardaki pclere bakarsaniz vatan haric tum firmalarda ucretsiz montaj mevcut zaten

Intel 55k lik sistemi alabilirsin kasayi cougar yaparak bu fazla

Hocam coguar yapmani öneririm msidaki E tier psu cougardaki B tier . Psu sıkıntı yaratabilir
herkes msi daha bilindik kaliteli diyip msi öneriyordu fazeon yerine msi a çevirdim de kötü mü o kadar

herkes msi daha bilindik kaliteli diyip msi öneriyordu fazeon yerine msi a çevirdim de kötü mü o kadar
Evet hocam aynı derece kötüler iade edip cougar yapabiliyorsan iyi olur:)

Kocaman neden montaj yok diye yazmislar siparis kismina
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Magazadan alsanda montaj ucreti yokmu?
gidip kendin yaptırıyorsun magazaya montaj icin kayıt yapıyolar

var

yazdıklarımı okumuyorsun herhalde bin tl falan ücret çıkar ama mağazadan alırsan zaten öyle her mağazada öyle o internet üzerinden alındığında montaj ücreti çıkmaz. ama vatanın internet sitesini kast etmiyorum. burada gamegaraj gibi yerler.

var

yazdıklarımı okumuyorsun herhalde bin tl falan ücret çıkar ama mağazadan alırsan zaten öyle her mağazada öyle o internet üzerinden alındığında montaj ücreti çıkmaz. ama vatanın internet sitesini kast etmiyorum. burada gamegaraj gibi yerler.
vatan ücretsiz montaj yapıyor

var

vatan ücretsiz montaj yapıyor
öyleyse iyi zamanında benden az bi ücret almışlardı. ama o zaman oem filan yoktu ben toplatmıştım. 6senesi vardır.

Geri