Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

@GGbaba abi sen yetkili birine benziyorsun :D
hocam kahinlik mertebesine ulaşamadık daha
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1774641640445.webp

Son düzenleme:
Beyler bir şey sorcam ben teimos 16 ge ddr4 ram aldım Intel xmp destekler diyor ama bende amd işlemci var çalışır mı?

Son düzenleme:
dalga mı geçiyorsun ? , gainward 4070 ti kullandım 6 ay içinde 2.fanım bozuldu birebir sıfırıyla değiştirip 2.elde satıp yeni çıkan asus 4070 super e geçmiştim 2.yıl olucak asus ilk günkü kalitede fark bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

keşke 4 gün önce saat 11 deki vatan ram indirimini kaçırmasaydın

la gainward ghost serisi en serin çalışan kartlarda ilk 5e girer. anladık adidas nike seviyorsunda bilmediğin markalar hakkında yorum yapma bari.

dostlar bana bi yardım eder misiniz bu ürün alınır mı 32 ram'e ihtiyacım var. Yakında anakart değiştirme durumum da var aslında(çift m2 slotu ihtiyacından) ama ddr5 ram'ler inanılmaz pahalı. bana şuan ddr4 yetiyor. 4 ram slotlu ddr4 anakart alıp 4x8 yapmak mı, yeni anakart almışken ddr5'e geçmek mi, yoksa 2x16 ddr4 için 10 bin lira masraf değer mi?

dostlar bana bi yardım eder misiniz bu ürün alınır mı 32 ram'e ihtiyacım var. Yakında anakart değiştirme durumum da var aslında(çift m2 slotu ihtiyacından) ama ddr5 ram'ler inanılmaz pahalı. bana şuan ddr4 yetiyor. 4 ram slotlu ddr4 anakart alıp 4x8 yapmak mı, yeni anakart almışken ddr5'e geçmek mi, yoksa 2x16 ddr4 için 10 bin lira masraf değer mi?
Kesinlikle ddr5 e geçmenize değecek bir performans farkı yok. DDR5 fiyatlar çok absürd, DDR4 ten devam edin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,124
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri