Ekol kargo gönderim ne zaman gelecek

Reaksiyon skoru
38
Karşımda belli bir muhattap bulamadım kolay gelsin müşteri hizmeleri ile konuştum operasyon ekibine ilettiğini vs vs söyledi amazon müşteri temsilcisi ile konuştum oda firma ile görüştüğünü söyledi napıcam bilmiyorum haftaiçi sınavlarım var sınavlardan önce gelmesi gerekiyordu ama halen ne ortada kargo var ne kurye ne teslimat napmalıyım yardımcı olun lütfen. Görsel fotograf öyle koyamadım kusuruma bakmayın.

Sipariş Bilgileri

Sipariş Tarihi
24 Mart 2026
Sipariş No.
404-6595683-3931***

Yolda, ancak gecikiyor
North Bayou Nb F80 17-32  LCD / LED Monitör Tutucu Kol Amortisörlü Vesa Monitör Standı 2-9 Kg Yeni

Teslimatınız geciktiği için çok üzgünüz. Yaşanan aksaklıktan dolayı özür dileriz.

EKOL ile iletişime geçin

Kargo firması: EKOL

Takip Kimliği: ZA7162421

Kargo firması: EKOL

Takip Kimliği: ZA7162421

Müşteri hizmetleri temsilcilerimizin erişebildiği aynı sipariş durumu bilgilerini görüyorsunuz

24 Mart, Salı
21:24
Paket kargo şirketine ulaştı.
ISTANBUL, TR TR

15:52
Ürün, kargo firması tarafından teslim alındı.
ISTANBUL, TR TR

Paket taşıyıcı firma tesisinden ayrıldı

İstanbul’a mı teslim olacak

hayır Antalya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 gündür bekliyorum ne bi takip kodu nede bi kurye kimse aramadı kendi çabalarımla destege ulaştım ordan da net bir gğn cevap alamadım

Antalya’ya gelmesi gereken ürün kargosu neden böyle olur Amazon müşteri hizmetleri sistemde karışıklık olmuştur diyo yarın da pazar son güncelleme böyle

Ekler

• IMG_7675.webp
    IMG_7675.webp
    76.7 KB · Hit: 7
hayır Antalya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 gündür bekliyorum ne bi takip kodu nede bi kurye kimse aramadı kendi çabalarımla destege ulaştım ordan da net bir gğn cevap alamadım

Sistemsel bir sorun olabilir kargo izleme yapam
Lütfen yardımcı olun antalyaya gelmesi gereken ürün kargosu neden böyle bilen yardımcı olabilecek olan Amazon müşteri hizmetleri sistemde karışıklık olmuştur diyor napıcam bilmiyorum yarın da pazar

Belli ki sizin kargonun destinasyonu şaşmış hocam geri gelmesini bekleyeceksiniz mecbur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,891
Üyeler
190,823
Son üye
erdemkardes
Geri