MSI MPG X870E EDGE TI Alınır mı?

Bayadır bakıyorum en düşük fiyatta şuan ama ventus için fazla diyorlar gaming trioda bütçeyi aşıyor
Hocam anakartı çekin ekran kartı için forumu takipte kalın ben beyaz 5080 indirimi gördüğümde sizi de etiketlerim eğer sizin için uygunsa

Temiz olsun uğraşmayayım kafa rahat takılayım diyorsan msi. Gigabyte da lan reset sorunu ve m2 algılama, boot problemleri yaşayanlar varmış.
Herhangi bir sorun yaşamadım daha temmuzda aldım

Herhangi bir sorun yaşamadım daha temmuzda aldım
Şans işi biraz da teknoloji tarafı. Ben kullanmadım okuduğuma göre varmış o yüzden belirttim. bir de ikisi de neredeyse aynı fiyatta o yüzden msi tercihim oldu.

Şans işi biraz da teknoloji tarafı. Ben kullanmadım okuduğuma göre varmış o yüzden belirttim. bir de ikisi de neredeyse aynı fiyatta o yüzden msi tercihim oldu.
Eski aorus serisi onlar gigabyte kötüleyenlerin çoğu x570 x470 kullananlar x870-x670 b650-b850 leri güzel tek sorunu muadilleri 8katman gigabyte 6 katman ama hala içi dolu diğer modellerde m2 kaybederken gigabyte ta m2 kaybı yok

Anakartı çektim sadece sağolun beyler yardımcı olduğunuz için. Bu psu ya ne diyonuz
Msi mag de coil whine sorunu çok oluyor forumda birkaç farklı kişinin iade ettiğini gördüm. Geçenlerde bu fiyata asus rog strıx 1000W vardı ve 1200W versiyonu da 9k ya düşmüştü doğru hatırlıyorsam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,151
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri