xFxem
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 760
sagol hocamda ben yazılımsa en azından %25 in altında %50 üstünde gibi bisey yazmasını beklerdim onu sordum yazılımı var mı diye
sagol hocamda ben yazılımsa en azından %25 in altında %50 üstünde gibi bisey yazmasını beklerdim onu sordum yazılımı var mı diye
triggerlara basiş hissiyati biraz tuhaf dimiÜrün bugün geldi sırf bu yüzden iade etmeyi düşünüyorum.
Pes oynarken üst trigger tuşunu rahat gitmiyor parmaklar.
Tutuş ve trigger olarak f710 çok iyiydi.
Bu tarz tasarımı beğenmiyorum kim icat ettiyse konfor açısından hiç iyi deneyim sunmuyor.
Fark ettim hocam bundan başka bilgi yok elimde.sagol hocamda ben yazılımsa en azından %25 in altında %50 üstünde gibi bisey yazmasını beklerdim onu sordum yazılımı var mı diye
Üst tuşlar yumuşak basış hissiyatı kötü deil ancak pes oynarken falan üste bulunan hızlı koşma ve oyuncu çağırma tuşlarına basmak için avuç içine alamıyorsun kolu. Alt tuşlara ayar ver dersen eğer bu defa hızlı koşunca oyuncu çağırmıyor böyle bir çakışma yapıyor o tuşlar'da.triggerlara basiş hissiyati biraz tuhaf dimi![]()
Bu sebepten ötürü ets2 oynarken claws Mortal kullanıcağım. Fifa vb oyunlarda combat.triggerlar baya kısaymış he
M tuşuna basıp ABXY tuşlarına basarsan o tuşa otomatik tekrar tekrar basıyor. Buna turbo mod mu deniyordu emin değilim.Arkadaşlar gamepad geldi güzel gerçekten ama FC 26 oynuyorum ve sanki kendi kendine tuşlara basıyor bunun nedeni nedir yardımcı olur musunuz?
Şarj standının arka bağlantısı hassas bende de. USB-C takılı ama standı kaldırdığımda gücü kesebiliyor. Belki de taktığım kablodandır.Sarj standına koyduğumda temassızlık var tam denk getirmem gerekiyor.
kablo sabit gamepadi koyduğumda 2 defa usb sesi geliyor öyle oturuyor.Şarj standının arka bağlantısı hassas bende de. USB-C takılı ama standı kaldırdığımda gücü kesebiliyor. Belki de taktığım kablodandır.
O 2 defa gelme temassizliktan değil sanki çünkü bende de var. Gamepad+kulaklık standım var diye kaldırdım ben artık dongle ile kullanıyorum. Denediğimde öyleydi.kablo sabit gamepadi koyduğumda 2 defa usb sesi geliyor öyle oturuyor.
Standın ışığı gidip geliyor çünkü tekte olmuyor. 3 4 gün bakıcam sorun olursa değişim isterim.O 2 defa gelme temassizliktan değil sanki çünkü bende de var. Gamepad+kulaklık standım var diye kaldırdım ben artık dongle ile kullanıyorum. Denediğimde öyleydi.