❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Ürün bugün geldi sırf bu yüzden iade etmeyi düşünüyorum.
Pes oynarken üst trigger tuşunu rahat gitmiyor parmaklar.
Tutuş ve trigger olarak f710 çok iyiydi.

Bu tarz tasarımı beğenmiyorum kim icat ettiyse konfor açısından hiç iyi deneyim sunmuyor.
triggerlara basiş hissiyati biraz tuhaf dimi :kekw:

sagol hocamda ben yazılımsa en azından %25 in altında %50 üstünde gibi bisey yazmasını beklerdim onu sordum yazılımı var mı diye
Fark ettim hocam bundan başka bilgi yok elimde.

triggerlara basiş hissiyati biraz tuhaf dimi :kekw:
Üst tuşlar yumuşak basış hissiyatı kötü deil ancak pes oynarken falan üste bulunan hızlı koşma ve oyuncu çağırma tuşlarına basmak için avuç içine alamıyorsun kolu. Alt tuşlara ayar ver dersen eğer bu defa hızlı koşunca oyuncu çağırmıyor böyle bir çakışma yapıyor o tuşlar'da.

Bu arada burdan kol kötüdür anlamı çıkmasın. Şık ve bir çok tuşun basış hissiyatı falan hoşuma gitti. Rgb ve standı çok güzel görünüyor. Gecikme sürelerini forum zaten paylamış. Ancak bana göre şuan tek sorun elime uyum sağlamaması. Ayrıca sağ sol yön tuşunun aşağıda olması bence dövüş oyunları için falan çok kötü olmuş. Birde bu modelde orayı biraz sert yapmışlar bu yüzden hiç olmamış.

Ps5 kullanmadım ama ps4 kullanan birisi olarak benim açımdan ele oturuş olarak tam bir biçilmiş kaftan.
Ancak nedendir bilmiyorum ama o tarz pc koluna ben denk gelmedim.

Arkadaşlar gamepad geldi güzel gerçekten ama FC 26 oynuyorum ve sanki kendi kendine tuşlara basıyor bunun nedeni nedir yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar gamepad geldi güzel gerçekten ama FC 26 oynuyorum ve sanki kendi kendine tuşlara basıyor bunun nedeni nedir yardımcı olur musunuz?
M tuşuna basıp ABXY tuşlarına basarsan o tuşa otomatik tekrar tekrar basıyor. Buna turbo mod mu deniyordu emin değilim.

Sarj standına koyduğumda temassızlık var tam denk getirmem gerekiyor.

Sarj standına koyduğumda temassızlık var tam denk getirmem gerekiyor.
Şarj standının arka bağlantısı hassas bende de. USB-C takılı ama standı kaldırdığımda gücü kesebiliyor. Belki de taktığım kablodandır.

Şarj standının arka bağlantısı hassas bende de. USB-C takılı ama standı kaldırdığımda gücü kesebiliyor. Belki de taktığım kablodandır.
kablo sabit gamepadi koyduğumda 2 defa usb sesi geliyor öyle oturuyor.

kablo sabit gamepadi koyduğumda 2 defa usb sesi geliyor öyle oturuyor.
O 2 defa gelme temassizliktan değil sanki çünkü bende de var. Gamepad+kulaklık standım var diye kaldırdım ben artık dongle ile kullanıyorum. Denediğimde öyleydi.

project diva ritim oyununda denedik membran tuşlara göre mekanik daha keyifli gerçekten. xbox 9. nesille hızlı kısımlara yetişemiyodum basıp çekmesi çok uzun sürüyodu

O 2 defa gelme temassizliktan değil sanki çünkü bende de var. Gamepad+kulaklık standım var diye kaldırdım ben artık dongle ile kullanıyorum. Denediğimde öyleydi.
Standın ışığı gidip geliyor çünkü tekte olmuyor. 3 4 gün bakıcam sorun olursa değişim isterim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,255
Üyeler
190,883
Son üye
yasin54.
Geri