Oyunlarda fatal eror hatası

scarfce

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar
bir süredir anlam vermediğim bu fatal eror hatası yüzünden oyun oynayamaz oldum forumu okudum benim gibi müzdarip olanları gördüm ama sorunun çözülmüş bir şekilde konuyu bulamadım tüm sürücülerim güncel hatta bir problem daha var bununla bağlantılımı bilmiyorum ramlerimden bir tanesi arızalandı bu hatalardan sonra yönetici olarak çalıştırıdm dosyaları doğrulattım hatta ve hatta format bile attım sorun çözülmedi ssd de problemmi var acaba diyerek yeni 1 ssd aldım sorun hala aynı sorun sizce nedir ne yapılmalırdır

kod olarak yok sadece fatal eror diyor steam da ise örneğin forza oynuyorum 5 dk sonra direkt masa üstüne atıyor

steam harici başka yerden oyun oynadığında oluyor mu?

evet oluyor epic gamesde zaten fatal eror hatası veriyor steamda direkt masa üstüne atıyor

oyun en fazla 5 dakika oynatıyor sonra bu hata sürekli karşımda

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-03-27 174958.webp
    Ekran görüntüsü 2026-03-27 174958.webp
    16.4 KB · Hit: 14
İnternet bağlantın gidiyor olabilir. Bu günlerde sürekli kısa aralarla kesiliyor.

internetimde bu aralar sadece yavaşlama mevcut kopma kesilme hiç olmadı telefonlardan

arkadaşlar bana yardım etmeye çalıştınız en azından cevap verenlerden teşekkür ederim ama sorunumu kendim çözdüm şuan stabil her şey yolunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,563
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri