Çözüldü✓ 10 bin TL'ye 4060 ti 16 gb alınır mı?

t1nerx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
306
herkese merhaba konu çok kısa kuzenim sistemi dağıtıyor benim ekran kartı vasat olduğundan değiştirmeyi düşünüyordum yeni işlemci anakartta alacağım 4060 ti 16 gb yi 10 bin TL'ye vereceğini söyledi işlemci 7 7800x3d olacak sizce böyle bir şey yapmalımıyım kart temiz kfg tam garantisi bitmiş durumda birde cs 2 de 400 aşşağısına düşmem değilmi çünkü farklı kart alacaktım bundan önce (9070xt) bu teklif gelince yok diyemedim ikinci elde 18 19 bin civarı

herkese merhaba konu çok kısa kuzenim sistemi dağıtıyor benim ekran kartı vasat olduğundan değiştirmeyi düşünüyordum yeni işlemci anakartta alacağım 4060 ti 16 gb yi 10 bin TL'ye vereceğini söyledi işlemci 7 7800x3d olacak sizce böyle bir şey yapmalımıyım kart temiz kfg tam garantisi bitmiş durumda birde cs 2 de 400 aşşağısına düşmem değilmi çünkü farklı kart alacaktım bundan önce (9070xt) bu teklif gelince yok diyemedim ikinci elde 18 19 bin civarı
cs 2 işlemci odaklı zaten ekran kartının cok bi önemi yok o işlemcide fazlasıyla iş görür cs de

fiyat çok iyi al geç düşünme

fiyatı iyiymiş 4060ti alabilirsin o işlemciyle de 400fpsin altına düşmezsin cs de

Alınır kuzenden bide miss

saolun hocam teşekkürler yorumunuz için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

asus dual 2 fanlı

Bi tik yüksek gibi ama sonuçta 2-3 senelik kart termal macun zamanı gelmiş olabilir mi ne zamandır kullaniliyor

Bi tik yüksek gibi ama sonuçta 2-3 senelik kart termal macun zamanı gelmiş olabilir mi ne zamandır kullaniliyor
bir buçuk 2 senelik diye hatırlıyorum

test 20 dakika sürdü bu arada

bir buçuk 2 senelik diye hatırlıyorum

test 20 dakika sürdü bu arada

Benim bu tarz 2-3 senelik kartlarda psikolojik sınırım 75 ama thermal bakim yapılınca muhakkak düşer sizin kart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,369
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri