Beyaz İntel sistem ve parça tavsiyesi

2 sene daha beklemeden intele geçmek her halukarda upgrade degil downgrade yaptırır. Gecmeyi düsünme bile suan ...
nedenleriyle beraber söyler misin ? bu kadar kötü mü gerçekten sence ?

nedenleriyle beraber söyler misin ? bu kadar kötü mü gerçekten sence ?
Hala nanometre leri istenen seviyede düsürmedi. Hala cekirdek sayisi olarak amd gibi daha az cekirdekle cikarmayi basaramiyor. Hala amd gibi önbelleği artıramıyorlar. Bunlar için daha 2 seneleri var. Suan hala gerideler.

Hala nanometre leri istenen seviyede düsürmedi. Hala cekirdek sayisi olarak amd gibi daha az cekirdekle cikarmayi basaramiyor. Hala amd gibi önbelleği artıramıyorlar. Bunlar için daha 2 seneleri var. Suan hala gerideler.
ön bellek olarak L3 ön bellek x3d işlemcilerde fazla evet de sadece oyun için düşünmesek bunu ? yada tekli işlemler için düşünmesek ? nanometre daha nolsun 3 nm yeni intel işlemciler / 9950x3d 4 nm bu dediğin yanlış. Başka nedenler var mı söylemek istediğin benim bilmediğim vs olabilir yani

Yeni seriyle 1.8Nm olucak şu anda da 3Nm biliyorsun değil mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim bence denenleri çok takma video edit - yayın için bende yeni intel işlemciler ve Rtx 5070 içeren bir sistem düşünüyorum bence gayette alınır. Cinebench performansları çok çok üstün işlemciler bunlar.

Yeni seriyle 1.8Nm olucak şu anda da 3Nm biliyorsun değil mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim bence denenleri çok takma video edit - yayın için bende yeni intel işlemciler ve Rtx 5070 içeren bir sistem düşünüyorum bence gayette alınır. Cinebench performansları çok çok üstün işlemciler bunlar.
Parça tavsiyesi istiyorum 😁

AMD işlemciyle geldim AMD işlemcisi ile giderim. :D

Evet pahali cikti ikiside. Tr'deki saticilar sağolsun.
i7 270k plusa uygun beyaz anaktart kasa önerisi var mıdır ? Akvaryum kasa düşünüyorum 420 mm sıvı takılacak bir kasa bile olabilir :D MSI in zero olan kablo gözükmeyen anakartı var mıydı intel soketler için

i7 270k plusa uygun beyaz anaktart kasa önerisi var mıdır ? Akvaryum kasa düşünüyorum 420 mm sıvı takılacak bir kasa bile olabilir :D MSI in zero olan kablo gözükmeyen anakartı var mıydı intel soketler için
Hocam Ultra 7 o ayrıca bir bakayım. Bütçe nedir ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,151
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri