agalar 800 tl yi geçmek için 10 15tl lik eklenebilecek ürün var mı
agalar 800 tl yi geçmek için 10 15tl lik eklenebilecek ürün var mı
Hocam yeni kodlar gelecek mi ?![]()
Home tekstil Lüx Black Out Karartma Perde Projeksiyon Perdesi Gri Blackout-pilesiz Fon-tek Parça - Fiyatı, Yorumları
Lüx Black Out Karartma Perde Projeksiyon Perdesi Gri Blackout-pilesiz Fon-tek Parça yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Hocam eski kodları nasıl denk getiriyorsunuz ben 10dk önce listedeki bütün kodları sırayla denedim hiçbiri çalışmamıştı. sona gelince baştan tekrar mı deniyorsunuzMURAT250 çalıştı şimdi
O kodla alınmış sipariş iptal olunca muhtemelen boşa çıkıyodur o an deneyen kişi alabiliyodur şans işi biraz.Hocam eski kodları nasıl denk getiriyorsunuz ben 10dk önce listedeki bütün kodları sırayla denedim hiçbiri çalışmamıştı. sona gelince baştan tekrar mı deniyorsunuz
800 lğk sepet yapıp aklıma geldikçe rastgele deniyorum. 3. siparişi geçtim az önce muratla. 4 sepette hazır bakalım denk getirebilcezmiHocam eski kodları nasıl denk getiriyorsunuz ben 10dk önce listedeki bütün kodları sırayla denedim hiçbiri çalışmamıştı. sona gelince baştan tekrar mı deniyorsunuz
bunu nasıl yapıyorsun hocam
sağ tık -> incele -> consolebunu nasıl yapıyorsun hocam