2 Büyük Boy Pizza 300TL - Pasaport Pizza - Migros Yemek

Alıntıyı görüntüle
+20 TLlik seçenekler ve sostur poşettir filan ekleyin ve 400/100 TLlik kuponu kullanın.
Şubeye göre değişebilir.
2 büyük boy pizza biri mix biri special
3 adet büyük boy ayran
500e200 kupon ile 310TL ye geldi

Keşke erkenden görseydim.
Cajun Corner dan Mix Menu söylemiştim 275e

Bu arada carnaval ile special iyimiş

Son düzenleme:
2 büyük boy pizza biri mix biri special
3 adet büyük boy ayran
500e200 kupon ile 310TL ye geldi

Keşke erkenden görseydim.
Cajun Corner dan Mix Menu söylemiştim 275e

Bu arada carnaval ile special iyimiş
gelen pizzaların fotosu var mı hocam birisi büyük boy aslında orta boy gibi kücük demisti

gelen pizzaların fotosu var mı hocam birisi büyük boy aslında orta boy gibi kücük demisti
Bunlarda 15-25-35 cm politikası var sanırım.
Kimisi büyük boyda 50cm e kadar çıktığı için bu küçük gibi geliyor. Bence boyuna değil malzemesine takılın. Asıl sorun malzeme, bunlar malzemeyi yeterli ama kalitesiz kullanıyor. Dominos ile PizzaBulls la fln karşılaştırman mümkün değil.

Bunlarda 15-25-35 cm politikası var sanırım.
Kimisi büyük boyda 50cm e kadar çıktığı için bu küçük gibi geliyor. Bence boyuna değil malzemesine takılın.
Asıl sorun malzeme, bunlar malzemeyi yeterli ama kalitesiz kullanıyor.
Dominos ile PizzaBulls la fln karşılaştırman mümkün değil.
valla ben indirimli fiyatın normal fiyat oldugunu düşünüyorum donuk migros pizzalar 125 liradan satiliyo migroslarda

İzmir karşıyakada bir pizza yemiştim 50cm müthiş bir şeydi bu konuyu gördüm akşam akşam acıktırdı yemekte yememiştim iyi oldu eyvallah bir mexican ekstra mantarlı + bir special ve elma dilim patates kızartması aldım patatessiz 150 liraya geliyordu patates ekledim 300 liraya tamamlamak için totalde 310 tuttu

Güzel kampanyada para çekmedik, bahşiş veremiyorum kuryeye. Migrosta kuryeye bahşiş özelliği varmı yemeksepetindeki gibi

bizim burdaki şubesinden yedimde yani pizza değilde ekmek yiyorum sanki
her yerde aynı galiba bende iki farklı şubeden söyledim birinde pizzanın ortasında delik vardı diğerinde içinden zeytin çekirdeği çıktı dişimi kırıyodu. İkisininde tadı salçalı ekmek gibiydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hazır pizzalarda küflenmesin diye kullanılan malzemeler çok tehlikeli. Bence arada uçurum var.
Hazır pizzalar yemin ediyom daha iyi

Lan tamda 2 döner almıştım o saatte erken görseydin keşke :(.

2 tane büyük boy luna siparişi verdim, muhtemelen 2 dilim yer yarına da mikrodalga ile ısıtırım. Bu arada benim şubede 350 TL'ydi. Çok teşekkürler konu için..

Pizza değil de değişik firmalarda geçerli fena kuponlar vermiş migros yemekte. Bu vesile ile öğrenmiş oldum haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
Screenshot 2026-03-28 at 23.26.54.webp

ilk kez kullandım diye mi bilmiyorumda 300 tl indirimle 2 orta 2 ketçap 1 sufle söyledim 250 tuttu ama 6 ketçap 4 mayonez geldi boşuna almış gibi oldum ketçapı :D ortadan accık büyük diyim pizzaya orta işte ama kesinlikle fiyatına değer zaten yanına sufle söylemiştim ekstra oldu. 250tl üstü verebiliyoz siparişi başka sos alırsınız ketçap yerine

Dün gece siparişim geldi biraz yedim. Sanırım kampanyayı pasaport pizza yaptı üstünde gelen fiş 350 tl gözüküyordu.

Muazzam kötü pizzaydı. Çok az malzeme, inanılmaz az peynir vardı. Kampanyasız sipariş verseydim muhtemelen daha iyi olabilirdi. Neyse..

Geri