Vatan bunu satıyordu bu fiyata kontrol et
Vatan bunu satıyordu bu fiyata kontrol et
Güzel fiyata veriyormuş harbiden bu vatan depoya da kafayı takmış.Vatan bunu satıyordu bu fiyata kontrol et
kullandığınız eklentinin adı nedir aşağıda fiyat gösteren?
Amazon fiyat takipkullandığınız eklentinin adı nedir aşağıda fiyat gösteren?
Amazon depo yaz hepsine katılTG grubuna nereden girebilirim
bu direkt gitti ya alacaktım
Elinize sağlık şimdiden. Eklenen ürünler bazında mı tarama yapıyor yoksa kategori olarak mı tarama yapıyordu?Bi bot geliştiriyorum bi haliyli hızlı ( emsallerinden) hızı sadece listedeki ürünlere bakmasından geçiyor. Belki publice sunabilirim direkt size özel bot olmus olur ancak 5 ürün takibiyle başlatacağım. Bugün gelen o g29u 2dk öncesinden bulmustu ama o ara işim vardı görmemişim mesela. Eğer çok fazla ürüne 1dk içerisinde bakabilecek kadar büyürse kapasitesini arttırabilirim. Şu ankji haliyle 300-400 ürüne 1dk civarında bakabiliyor gücünü arttırmak gerekebilir bu haliyle sadece bana kadar gibi![]()
Sadece su anda eklediğin ürünlere bakıyor. Aslında şey de olabilir dakikada 300-400 civarında sayfaya bakabilir. Belki o an sayfada 10 ürün olsa 3k-4k ürün bakmıs olabilir. Artık bakalım boş kaldıkça uğrasıyom ama su anda bi şeye benzedi diyebilirim. Çünkü ben kendi evimde calıstırıyorum serverı bana tek maliyeti yaktığı elektrik o kadar. proxysi vs yok. Elimde 2200g vardı ona kurdum da yaptım belki daha güclü pcde yapsam daha hızlı olur. Geliştirmeye devamEklenen ürünler bazında mı tarama yapıyor yoksa kategori olarak mı tarama yapıyordu?
Anladım hocam bol şans umarım istediğiniz gibi olur her şey. G29'u önceden bulma olayı iyiymiş baya ama bazı ürünler (özellikle 3kya gelen 16gb ddr5 ram) orada muhtemelen proxy ihtiyacı devreye girer çünkü onları genelde saniyede en az 1 kere tarama yapan botlarla çekiyorlar.Sadece su anda eklediğin ürünlere bakıyor. Aslında şey de olabilir dakikada 300-400 civarında sayfaya bakabilir. Belki o an sayfada 10 ürün olsa 3k-4k ürün bakmıs olabilir. Artık bakalım boş kaldıkça uğrasıyom ama su anda bi şeye benzedi diyebilirim. Çünkü ben kendi evimde calıstırıyorum serverı bana tek maliyeti yaktığı elektrik o kadar. proxysi vs yok
Botu ilerde herkese açık paylaşırsanız çok makbule geçer hocam, emeğinizee sağlık güzel iş çıkarmışınız.Bi bot geliştiriyorum bi haliyli hızlı ( emsallerinden) hızı sadece listedeki ürünlere bakmasından geçiyor. Belki publice sunabilirim direkt size özel bot olmus olur ancak 5 ürün takibiyle başlatacağım. Bugün gelen o g29u 2dk öncesinden bulmustu ama o ara işim vardı görmemişim mesela. Eğer çok fazla ürüne 1dk içerisinde bakabilecek kadar büyürse kapasitesini arttırabilirim. Şu ankji haliyle 300-400 ürüne 1dk civarında bakabiliyor gücünü arttırmak gerekebilir bu haliyle sadece bana kadar gibi![]()