Yardım Sıvı soğutma önerebilir misiniz?

dodoby_28

80+
Reaksiyon skoru
1
ryzen5 5600 var
MAG CoreLiquid I240 bunu almayı planlıyorum başka öneriniz varmı yoksa bu iyi midir?

O islemci ile sivi sogutmaya ihtiyacin yok. Kendini kandiriyorsun sivi sogutucu alarak

Bunu al keyfine bak
kanka görünüşe önem veriyorum tü parçalar msı bide şıklık bozulmasın diye sıvı soğutma istiyorum

ocypus delta 360 yer yoksa 240 al geç

MSI'ın sıvı soğutucuları ne iyi ne kötü öyle öne çıkmış yanları yok, bana göre kötüler zamanında sıvı akması, buharlaşma sorunları fln yaşadılar. Bu i serisini alıp sorun yaşayanı görmedim ve MSI da kendi ürünleri düzeltti. Tek avantajlı yanları belki feedback fln varsa 10 doları steam kodu alabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıvı soğutmanın fiyatı ve feedback ile baya ucuza geliyordu yine bir ara (1 yık önce gibi)

MSI'ın sıvı soğutucuları ne iyi ne kötü öyle öne çıkmış yanları yok, bana göre kötüler zamanında sıvı akması, buharlaşma sorunları fln yaşadılar. Bu i serisini alıp sorun yaşayanı görmedim ve MSI da kendi ürünleri düzeltti. Tek avantajlı yanları belki feedback fln varsa 10 doları steam kodu alabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıvı soğutmanın fiyatı ve feedback ile baya ucuza geliyordu yine bir ara (1 yık önce gibi)
teşekkürler

Msi i240 kullanıyorum memnunum alabilirsin.

Geri