kanka görünüşe önem veriyorum tü parçalar msı bide şıklık bozulmasın diye sıvı soğutma istiyorumO islemci ile sivi sogutmaya ihtiyacin yok. Kendini kandiriyorsun sivi sogutucu alarak
![]()
ThermalRight Assassin X 120 Refined SE PLUS TL-C12RB V2 120mm 4 x 6mm Intel-AMD Uyumlu Soğutucu - Fiyatı, Yorumları
Assassin X 120 Refined SE PLUS TL-C12RB V2 120mm 4 x 6mm Intel-AMD Uyumlu Soğutucu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Bunu al keyfine bak
kanka full msı sistem ya msı tarafından almak istiyorumocypus delta 360 yer yoksa 240 al geç
tamam bizden ne istiyon tam olarak 5600 ısınmayan bir işlemci bütçene uygun al bütçe de belirtmemişsinkanka full msı sistem ya msı tarafından almak istiyorum
ben sadece bu attığım sıvı soğutma alınır mı? diye sordum sorun çıkarıırmıtamam bizden ne istiyon tam olarak 5600 ısınmayan bir işlemci bütçene uygun al bütçe de belirtmemişsin
teşekkürlerMSI'ın sıvı soğutucuları ne iyi ne kötü öyle öne çıkmış yanları yok, bana göre kötüler zamanında sıvı akması, buharlaşma sorunları fln yaşadılar. Bu i serisini alıp sorun yaşayanı görmedim ve MSI da kendi ürünleri düzeltti. Tek avantajlı yanları belki feedback fln varsa 10 doları steam kodu alabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sıvı soğutmanın fiyatı ve feedback ile baya ucuza geliyordu yine bir ara (1 yık önce gibi)
neden ne gibi sorun yaşadınızMSI sıvı soğutmaları balon.
Parasını haketmiyor hiç bir ürünü.Adında MSI geçmese kimse almaz ciddiyim.neden ne gibi sorun yaşadınız