DualSense 5 Hyperpop, Chroma

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
220
Screenshot_2026-03-29-13-28-53-771_com.openai.chatgpt-edit.webp

Arkadaşlar 2 sini de alacağım. 8k ya geliyor lar . Benim ps5 slim de kolunda drift problemi çıktı ve yeni kol alma sürecine girdim . Hyperpop da drift problemi giderildi diyorlar alınır mı? sizce ?

Hyperpop serisinde drift problemi çözülmedi. Sadece kozmetik farkı var işte.

Kesin olarak orijinal ve sıfırlarsa çok makul.
Orjinal hocam. Garantili faturalı hepsi.
Cevap verdiğiniz için tşk ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bide pc için alıyorum ikincisini ps de olamayan oyunu pcde var çoğu oynayabilir miyim ps5 deki gibi hissiyatı alabiliyor muyum

Ben bide pc için alıyorum ikincisini ps de olamayan oyunu pcde var çoğu oynayabilir miyim ps5 deki gibi hissiyatı alabiliyor muyum

Titreşim olarak söylüyorsan Sony'nin kendi oyunları dışında bu haptic feedback özelliğini kullanan çok oyun yok.

Fiyatlar makul mü hocam.
Sıfırsa ve orjinalse on numara fiyatları.

Pc içinse hall effectli kollara yönelmek daha mantıklı hocam. Sırf titrrşim için bu kadar para vermeye gerek yok. Çoğu oyunda haptic feedback bile yok ayrıca.

Mesela https://wraithesports.com/products/atk-battle-axe-oyun-kolu?variant=49399969054913 hem şarj standı var hem de kat ve kat daha iyi özelliklere sahip( haptic feedback dışında).

Sıfırsa ve orjinalse on numara fiyatları.

Pc içinse hall effectli kollara yönelmek daha mantıklı hocam. Sırf titrrşim için bu kadar para vermeye gerek yok. Çoğu oyunda haptic feedback bile yok ayrıca.

Mesela https://wraithesports.com/products/atk-battle-axe-oyun-kolu?variant=49399969054913 hem şarj standı var hem de kat ve kat daha iyi özelliklere sahip( haptic feedback dışında).
Ben ps5 içinde alıyorum hocam arkadaşlarımla bizim evde fıfa atıyoruz. Evde 2 tane var 1 i drift sorunlu 2 tane daha alacağım 4 tane olacak. Normal oynamak içinde pc içinde kulanırım diyorum nasıl fikir sizce

Ben ps5 içinde alıyorum hocam arkadaşlarımla bizim evde fıfa atıyoruz. Evde 2 tane var 1 i drift sorunlu 2 tane daha alacağım 4 tane olacak. Normal oynamak içinde pc içinde kulanırım diyorum nasıl fikir sizce
O zmaan iyi hocam. Alınır piyasanın altında fiyatlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,780
Üyeler
190,639
Son üye
vedobaba58
Geri