VW Blaupunkt teyp kodu bulma

Aynen hocam. Bi bilgisayarcı abi var ona sorarım varsa onunla beraber dökerim çipi bu arada takması kolay mı lehim falan elimden geliyor ama bu galiba biraz daha ince. Daha önce hiç yapmadım. Birde bu mandallı olan kablonun riski nedir hocam en aza indirmek için nasıl bir yol izlemem gerek. Birde cihazı fişe takacakmıyım kabloyu taktığımda eepromu okumak için yoksa boşta dursa da takınca okuyor mu bilgisayar. Ayrıca bilgisayara mı takıcam önce kabloyu yoksa eeproma mı sıralamanın önemi var mı.

Kabloyu takınca hangi program aracılığıyla okucam eepromu
Cihaza elektrik vermeyin. USB üzerinden alacak voltajı. O kadar zor değilde flux ile yaparsanız işiniz baya kolaylaşır. Mandal ile yapacaksanız mandalın bir kablosu kırmızı onu entegrenin 1. Bacağına gelecek şekilde takın. Sonra USB girişine takın. İnternette ch341a programlayıcı için uygulamalar mevcut birini indirip yapabilirsiniz

Bu şekilde yazıyorum ben hocam

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.5 MB · Hit: 13
Cihaza elektrik vermeyin. USB üzerinden alacak voltajı. O kadar zor değilde flux ile yaparsanız işiniz baya kolaylaşır. Mandal ile yapacaksanız mandalın bir kablosu kırmızı onu entegrenin 1. Bacağına gelecek şekilde takın. Sonra USB girişine takın. İnternette ch341a programlayıcı için uygulamalar mevcut birini indirip yapabilirsiniz
O programlar ücretli mi hocam?
Sizin önerdiğiniz program var mı hiç bilmiyorum bi tavsiye ederseniz onu kullanayım. Birde okuduktan sonra onu farklı bi code celculator programı oluyormuş ona yüklemem gerek galiba okuyup elde ettiğim dosyadan şifreyi hesaplaması için. Ama hiç bilmiyorum o kısmı nasıl yapcam. Ayrıca o programda ücretli galiba ücretsizi de var mıdır

O programlar ücretli mi hocam?
Sizin önerdiğiniz program var mı hiç bilmiyorum bi tavsiye ederseniz onu kullanayım. Birde okuduktan sonra onu farklı bi code celculator programı oluyormuş ona yüklemem gerek galiba okuyup elde ettiğim dosyadan şifreyi hesaplaması için. Ama hiç bilmiyorum o kısmı nasıl yapcam. Ayrıca o programda ücretli galiba ücretsizi de var mıdır
Hocam Web’e ch341a prompammer yazarsanız linke ulaşabilirsiniz ücretsizdir diğer programı malesef ne olduğunu bilmiyorum

Geri