Aula F99 mekanik V3 switch kablosuz makrolu klavye lila 2435TL (AMAZON DEPO)

Çok. 8000 mah batarya var. RGB ışık seviyesi 2 de (max 4) 10 güne kadar gidiyor batarya. Orjinal türkçe karakterli keycaps ile geliyor ama şeffaf olmadığı için keycapsler ışık geçirmiyor. Temu kapanmadan önce puddings keycaps almıştım, onunla kullanıyorum
Tuş basım hissi ve çıkardığı tok ses çok tatlı.

f99 pro gray switch o kadar güzel ki iş yerine eve derken 2 f99 pro 1 f75 aldım f99 pro daha iyi geldi basım olarak

Çok. 8000 mah batarya var. RGB ışık seviyesi 2 de (max 4) 10 güne kadar gidiyor batarya. Orjinal türkçe karakterli keycaps ile geliyor ama şeffaf olmadığı için keycapsler ışık geçirmiyor. Temu kapanmadan önce puddings keycaps almıştım, onunla kullanıyorum
Tuş basım hissi ve çıkardığı tok ses çok tatlı.
linkii veya fotolarını atar msın keycapslerin bir de bilek desteği filan kullanıyor musun klavye için?

linkii veya fotolarını atar msın keycapslerin bir de bilek desteği filan kullanıyor musun klavye için?

1000062402.webp

1000062403.webp

Klavye
Bilek desteği

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Klavye
Bilek desteği
switchleri nasıl bunun baya güzel duruyor bu arada bir de o arkadaki kol standı dikkatimi çekti onunda linki var mı 2li lazım hem ps hem xbox kolu var bende

switchleri nasıl bunun baya güzel duruyor bu arada bir de o arkadaki kol standı dikkatimi çekti onunda linki var mı 2li lazım hem ps hem xbox kolu var bende
Masamda alanım dar olduğu için ayrı ayrı koyamadım kulaklık ve gamepadi. Arkadaşımın 3D yazıcısından yaptırdım.
Keycapsleri diyorsun sanırım, onları Temu dan getirttim. TR de bulamadım Pudding Keycaps. Olanlar da çok pahalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,255
Üyeler
190,883
Son üye
yasin54.
Geri