Çözüldü✓ Sapphire Nitro+ 9070 XT Ekran GPU/Driver Glitch Sorunu

Arkadaşlar selam, yeni bir sistem topladım ve iade süreci bitmeden uzay montajda test ediyorum. Lol oynarken klavyeden ses açtığımda ekranda bir overlay çıkar ses seviyesini gösteren. Bu overlay çıktığında ekranda glitch denilen olay oluyor. Aynı durumu furmarck2 ve heaven testinde yaptım hiç sorun olmadı. Bu durum kart ile mi alakadır? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Başka oyunlarda da deneyeceğim. Konuyu güncellerim

Alıntıyı görüntüle
1774795687884.webp

bundan mı

Oyuna girerken 2 3 defa alttab yap lol kendine oyle geliyor anca. Yinede boyle bisey yasamaman lazım gpu veya driverda bir sorun var

Amd sallamak da ucuz muhalefet oldu, şu sıralar nvidia da yaşanan yazılım sorunlarına kulağı kapatıp amd de sorun yaşanınca saydırmak da güzel kafa, rx 6600, rx 6700xt kullandım kullanıyorum bir gün üzmedi sallamayın.

Kral gecen gün benim sapphirei kötülediğim gün amazon indirimiyle düşürmüştün sanırsam bu kartı. İyi para iyi kart kulak asma diyenler yardımcı olabilir etiketlersen. Senlik gram konu yok alınma.
Sapphire 5 para etmez

Arkadaşlar selam, yeni bir sistem topladım ve iade süreci bitmeden uzay montajda test ediyorum. Lol oynarken klavyeden ses açtığımda ekranda bir overlay çıkar ses seviyesini gösteren. Bu overlay çıktığında ekranda glitch denilen olay oluyor. Aynı durumu furmarck2 ve heaven testinde yaptım hiç sorun olmadı. Bu durum kart ile mi alakadır? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim

Başka oyunlarda da deneyeceğim. Konuyu güncellerim

Alıntıyı görüntüle

1615924594876.webp

Kral gecen gün benim sapphirei kötülediğim gün amazon indirimiyle düşürmüştün sanırsam bu kartı. İyi para iyi kart kulak asma diyenler yardımcı olabilir etiketlersen. Senlik gram konu yok alınma.
Şimdilik performanstan memnunun sürekli yüke bindiren testler yapıyorum. Sadece lol de oldu. Nedenini bilmiyorum.

Geri