SyFox
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,134
Değil ama niye soğuk çalışmasın kibende asus prime 9070xt oc var tam güçte 60 dereceyi geçtiğini görmedim bu kadar önemli mi ekran kartı sıcaklığı
Değil ama niye soğuk çalışmasın kibende asus prime 9070xt oc var tam güçte 60 dereceyi geçtiğini görmedim bu kadar önemli mi ekran kartı sıcaklığı
bi sorun bendmeı acaba boşta 51 derece ama fan dönmüyor masaüstündeEvet guncel kullaniyorum 52 derece üstünü görmedim
Fan açmiyordur occt açıp bak bir debi sorun bendmeı acaba boşta 51 derece Alıntıyı görüntüle
Sizde vatandan beyaz XfX alanlardan mısınız hocam crimson desert vatan dahil değilmiş sanırım kampanyamız yok dediler siz mesaj attınız mı hiç XfX e yada AMD yeEvet guncel kullaniyorum 52 derece üstünü görmedim
nasıl açıcam occt işlemciinn gpu açıkken kullanımı falan çok düşütkü csde hiç kullanılmıyorud nerdesye ama şimid kullanılıuyor csdedeFan açmiyordur occt açıp bak bir de
Occt indir yaz direkt. Gpu testi var onu yap isiya baknasıl açıcam occt işlemciinn gpu açıkken kullanımı falan çok düşütkü csde hiç kullanılmıyorud nerdesye ama şimid kullanılıuyor csdede
9060xt 2 fanli hocamSizde vatandan beyaz XfX alanlardan mısınız hocam crimson desert vatan dahil değilmiş sanırım kampanyamız yok dediler siz mesaj attınız mı hiç XfX e yada AMD ye
Yani prime zaten en iyi giriş modellerden biri senlik bir şey yokbende asus prime 9070xt oc var tam güçte 60 dereceyi geçtiğini görmedim bu kadar önemli mi ekran kartı sıcaklığı
boşta %13 %15 gösteriyor ss de 0 anına denk gelmişbi sorun bendmeı acaba boşta 51 derece ama fan dönmüyor masaüstünde Alıntıyı görüntüle
Ben attım Vatana ama vermiyorlar sanırımSizde vatandan beyaz XfX alanlardan mısınız hocam crimson desert vatan dahil değilmiş sanırım kampanyamız yok dediler siz mesaj attınız mı hiç XfX e yada AMD ye
boştata oyundada 51 ı geçmiyor amaboşta %13 %15 gösteriyor ss de 0 anına denk gelmiş
Alıntıyı görüntüle
değil ama kalitesini gösteren özelliklerden.bende asus prime 9070xt oc var tam güçte 60 dereceyi geçtiğini görmedim bu kadar önemli mi ekran kartı sıcaklığı
çünkü 0 rpm modu var, sen ekran kartını kullanmıyorken ses çıkmasın diye otomatik olarak fanları çalışmıyor ama oyun açtığın zaman çalışırboştata oyundada 51 ı geçmiyor ama