🔥İndirim 5060 + 14400f + 1TB sistem 35.463 TL (çoğu karta 3/4-5/6 taksit)

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,787
Özelleştirerek attım eğer stok halinde gelirse sayfayı yenileyin.

Açıkçası 8gb kart önermem ancak piyasada 5600 işlemci ile bile böyle fiyata sistem yok.

Kaliteli 1tb ssd , 14400f oyun performansı 7500f'e yakın ancak denk değil tabii ki , ram ve ana kart ddr4 avantajı ramler çıtırdan daha uyguna geliyor , kasanın içindeki psu tahmini fsp hydro k pro C tier. Parça kalitesi gayet iyi fiyatına göre onu diyebilirim.

Benim önerim soğutucu nc3 değil nc5 seçmek , ramleri 2x8 yerine 1x16 seçip ilerde 1x16 daha alıp 32 yapmak.

Benim çok param yok 2. el ile de uğraşmak istemiyorum gider orta ayarlarda hikayeli oyunumu , 200-300 fps valo/cs oynarım diyenler bakabilir.

(bazı kartlara peşin fiyatına taksit te var)

eklemeyi unutmuşum o7 isimbulamajim.

Son düzenleme:
Bendeki 14400F FPS oyunlarında çok kötü iş yapıyor FPS alacak olan amd baksın.

Açıkçası 8gb kart önermem ancak piyasada 5600 işlemci ile bile böyle fiyata sistem yok.

Kaliteli 1tb ssd , 14400f oyun performansı 7500f'e yakın ancak denk değil tabii ki , ram ve ana kart ddr4 avantajı ramler çıtırdan daha uyguna geliyor , kasanın içindeki psu tahmini fsp hydro k pro C tier. Parça kalitesi gayet iyi fiyatına göre onu diyebilirim.

Benim önerim soğutucu nc3 değil nc5 seçmek , ramleri 2x8 yerine 1x16 seçip ilerde 1x16 daha alıp 32 yapmak.

Benim çok param yok 2. el ile de uğraşmak istemiyorum gider orta ayarlarda hikayeli oyunumu , 200-300 fps valo/cs oynarım diyenler bakabilir.

fsp kasanın stoğu bitti fazeon'u kullanabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bendeki 14400F FPS oyunlarında çok kötü iş yapıyor FPS alacak olan amd baksın.
Fena değil hocam en azından 200-300 fps alabiliyor cs/valo da.

eskiden sadece axess e taksit yapıyorlardı şimdi neredeyse hepsine yapmaya başlamışlar

Bir yakinim bu fiyatlarda sistem arıyordu bu alınır mi yoksa vatan indirimleri mi takip etmeliyiz

Tek kafama takılan gigabyte windforce serisi termal olarak sorunlu bir model olarak biliyorum doğru mudur ?
Doğru ancak 5060 dediğin kartı zaten üfleyerek te soğutursun o yüzden çok dert etmenize gerek yok bu modelde.

fiyat bedava gibi geldi bana bu fiyata 4060 lı modeller satılıyor diye biliyorum hem de çoğu karta vade farksız 3 taksit

Aaa sen nediyosun 3060 14400f sistem 45k hicbirininde garantisi yok onu alırım bunu alacagıma

Yakında hepsi taksite geri dönecek gibi duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,369
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri