Çözüldü✓ KULE tipi işlemci soğutuculardan en iyisi

Relagius

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
1000
Piyasada çok unnamed kule tipi fanlar mevcut bana da lazım. Kafam karıştı en çok neye dikkat etmem gerekiyor araştırırken ve en iyi markalar hangileridir hem fan gücü hem de kalite açısından yardımcı olursanız sevinirim.
KULE tipi fanın takılacağı işlemci: Amd ryzen 5 9600x

bütçe 1000 lira ise bunu al.

Eğer bütçe çıkarım dersen Phantom Spirit ya da Peerless Assassin bakacaksın.
eyvallah size bir sorum var. bu ürünlerde kasa fanı gibi fan büyüklüğü hızı(rpm) veya üfleme aralığına mı cok dikkat etmemiz lazım yoksa tüm olay bakır borularda en cok ve buyuk olan mı iyidir?

Piyasada çok unnamed kule tipi fanlar mevcut bana da lazım. Kafam karıştı en çok neye dikkat etmem gerekiyor araştırırken ve en iyi markalar hangileridir hem fan gücü hem de kalite açısından yardımcı olursanız sevinirim.
En iyi markalar:
  • Thermalright
  • Noctua
  • Be quiet
  • DeepCool
  • ID-Cooling
  • Arctic

Fiyat performans olarak sağlam markalar:
  • Segotep
  • Cougar
  • Ocyplus

Yeterli

bütçe 1000 lira ise bunu al.

Eğer bütçe çıkarım dersen Phantom Spirit ya da Peerless Assassin bakacaksın.
hocam ben 5600ü stok fan ile kullanıyorum sıcaklıkların yüksek olmasından dolayı kule tipi alma niyetindeyim veya 240'lık sıvı soğutma mı alsam? valoda 70-75 arası sıcaklık görüyorum

eyvallah size bir sorum var. bu ürünlerde kasa fanı gibi fan büyüklüğü hızı(rpm) veya üfleme aralığına mı cok dikkat etmemiz lazım yoksa tüm olay bakır borularda en cok ve buyuk olan mı iyidir?
İlk bakacağın şey ısı boru kalınlığı ki genelde 6mm olur. Sonra ısı borusu sayısına bakacaksın. Zaten piyasada ki bir çok kule tipi ürün fanının basınç ve hava akım derecesi ortalama. O yüzden thermalright'in ürünlerini tercih edebilirsin.

hocam ben 5600ü stok fan ile kullanıyorum sıcaklıkların yüksek olmasından dolayı kule tipi alma niyetindeyim veya 240'lık sıvı soğutma mı alsam? valoda 70-75 arası sıcaklık görüyorum
Attığım modeli alabilirsin. Oyunlarda 60c üzerini pek görmezsin.

Benim kullandığım Thermalright peerless assasin çok iyi bir soğutucu tavsiye ederim.

İlk bakacağın şey ısı boru kalınlığı ki genelde 6mm olur. Sonra ısı borusu sayısına bakacaksın. Zaten piyasada ki bir çok kule tipi ürün fanının basınç ve hava akım derecesi ortalama. O yüzden thermalright'in ürünlerini tercih edebilirsin.

Attığım modeli alabilirsin. Oyunlarda 60c üzerini pek görmezsin.
eyvallah önerdiğin modelin siparişini oluşturdum. Herkese teşekkürler. Umarım güzel performans verir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,361
Üyeler
190,739
Son üye
ugurturkcan
Geri