Deepcool cg540 sıvı soğutma ile kontrol etme nasıl oluyor anakart üzerinden

Reaksiyon skoru
1
Kasa internette destekliyor olarak gözüküyor gidip sorduğumda falanda destekliyor dediler ama nasıl yapacağımı kimse söylemedi sıvı soğutmamı anakartla senkron şekilde kullanabiliyorum ama kasanın kendi fanlarını birbirine bağlayacak kablo bulamadım arkadaşın pcyide ben yaptım onda vardı kasa ile uyumlu olması için bende yok didik didik ettim yardım edebilecek var mı

Kasa internette destekliyor olarak gözüküyor gidip sorduğumda falanda destekliyor dediler ama nasıl yapacağımı kimse söylemedi sıvı soğutmamı anakartla senkron şekilde kullanabiliyorum ama kasanın kendi fanlarını birbirine bağlayacak kablo bulamadım arkadaşın pcyide ben yaptım onda vardı kasa ile uyumlu olması için bende yok didik didik ettim yardım edebilecek var mı
Yapmak istediğin şeyi anlamadım fanların hepsini senkron mu etmek istiyorsun ışıkları

Yapmak istediğin şeyi anlamadım fanların hepsini senkron mu etmek istiyorsun ışıkları
evet aslında kasada rgb fanları birleştirmem için kablo bulamadım internette doğru düzgün bilgide verilmiyor kablo aradım bulamadım arkadaşlarımın kasalarınıda ben söküyorum ve topluyorum ama rgb için bağlayacak bir şey bulamadım bir tık fazla geç baktım kusura bakmayın uzun süre yanıt alamayınca girmemiştim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,430
Üyeler
192,723
Son üye
LegendAdar
Geri