🔥İndirim 5070 TI-7800X3D 89.999

Anakart çöp (milli anakart)
Ramler çöp 5600 cl36 nedir aliminyum
ssd dram yok
soğutucu çöp
ekran kartı ssf
Power Bronze ve modüler değil çöp
Kasa desen H7 değil H5
İç donanımdan elle tutulur bir tek işlemci var

Çok büyük komedi şuan piyasa ssd ve ramler yüzünden. Bakınca Ekran kartı 45 desen kalan donanımlar bu kadar etmemeli

Fiyat iyi ama 90.000 TL para ödeyeceğiniz yerde 15.000 TL daha fazla verin ve daha kaliteli ürünlere sahip olun. Biraz bu kafayla hareket eden biriyim ve ram, sıvı soğutma, anakart vs bana çok kalitesiz gözüküyor, paramla rezil oluyorum hissi veriyor. Hatta ekran kartı bile falso model.
Anakart beyaz b850 yap 5k
Cooler master gold kasa seç
3.5 ona ver 2.5 da sıvıya ver 11k iyi oluyor bide reis dram falan demişsin sff demişsin allah aşkına ne anlıonuz oyun oynamak için alıon şu sistemi ve 5 6 sene taş gibi götürür valla çok takıonuz teknoloji yenileniyor hep böyle mutlu olmaazsınız bence sistem güzel ama indirimle daha iyisini toplarsın

fiyat ne müthiş ne de bu ne be dedirten cinsten. parçaları indirim kovalarak tek tek topladığınız zaten ortalama 85-90 arası tutuyor. anlık şak diye indirim bulmak zor. değerlendiren buna göre değerlendirsin.
Reis bu arada sen niye video atmıyon ben senin içerikleri çok beğeniyodum. Özellikle kıyaslama videoları çok iyiydi.

2 fanli dandik 5070ti alıp yanına da bir suru dandik dandik parçalar koyacagima 3 fanli 5070 koyup daha kaliteli parcalar secerim. Alinmaz

Kral o güç kaynağına güveniyormusun cidden? Sıcaklıkların düşmesi demek daha az ses duyman demek parçaların daha uzun ömürlü olması demek. Hiç bişey yapmasam o güç kaynağını o sisteme sokmam ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O arkadaş 5070 le topladı 5070Ti konudaki oem paket.
pardon hocam kacirmisim tesekkurler

tek tek toplayıncada ortalama 100 bin yapıyor çokta uygun degil bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek tek toplayıncada ortalama 100 bin yapıyor çokta uygun degil bence

Ramler düşecek daha

B850 anakart kendiniz kovalayın adam gibi vram soğutuculu
7800x3d fiyatı belli
5070ti genel 50 bandının altına sık sık iniyor
Kasa psu ayrı yada takım genelde düşüyor
Ssd yine ara ara denk düşüyor
ram de kovalanıcak

10 daha verip ciddi daha iyi sistemler çıkabilir

B850 anakart kendiniz kovalayın adam gibi vram soğutuculu
7800x3d fiyatı belli
5070ti genel 50 bandının altına sık sık iniyor
Kasa psu ayrı yada takım genelde düşüyor
Ssd yine ara ara denk düşüyor
ram de kovalanıcak

10 daha verip ciddi daha iyi sistemler çıkabilir
herkesın 10-15 bın fazla verıcek butcesı olmayabılır bu tarz sıstemler bu yzuden var zaten bos konusuyosun fp sisteme gore cok ıyı fıyat

Geri