- Reaksiyon skoru
- 2
Amazon dışında hiç bir yer iade almaz kulaklıklarda. Ben önceden alpha wireless almıştım beğenmeyince iade etmiştim. Diğer yerler hijyenden dolayı iade kabul etmiyor@untaly kulaklığı mediamarktan mı aldınız ?
Kulaklığı beğenmezsek, yani kafama uymadı veya baskı yaptı gibi vb bir durumda kulaklığı iade etme şansımız var mı?
teşekkürler.7.1 2 boyutlu bir seslendirme çerçevesi sunarken 7.4.1 3 boyutlu ses sunar
iade için kendilerine sormanız daha iyi olur fakat şunu söyleyeyim bugüne kadar üst segmentte 3 4 ve giriş orta segmentte 4 5 kulaklık deneyimledim ve bu gerçekten en az bası yapanlardan birisi. gerçi herkesin kafa yapısı farklı fakat genel olarak rahat bir kulaklık uzun kullanımda hafızalı köpüğü sayesinde konfor sağlıyor@untaly kulaklığı mediamarktan mı aldınız ?
Kulaklığı beğenmezsek, yani kafama uymadı veya baskı yaptı gibi vb bir durumda kulaklığı iade etme şansımız var mı?
sen bilgili abiye benziyorsun. Oyun ve müzik film için kulaklık arıyorum .baslı müzikleri severim .bütçe 4-5. c3s basları kötü mü ve bana önerebileceğin ne var bu fiyat bandında. kablosuz olmasını istiyorum. Teşekkürler şimdiden.iade için kendilerine sormanız daha iyi olur fakat şunu söyleyeyim bugüne kadar üst segmentte 3 4 ve giriş orta segmentte 4 5 kulaklık deneyimledim ve bu gerçekten en az bası yapanlardan birisi. gerçi herkesin kafa yapısı farklı fakat genel olarak rahat bir kulaklık uzun kullanımda hafızalı köpüğü sayesinde konfor sağlıyor
bassları nasıl tatmin edici miKulanmaya başladım güzel bir kulaklık 5500TL alınır. Güzel bir equalizer ile müziklerdede iyi sonuç adım.
reis oyun için alıcam bir yandan da müzik film vb şeyler için kullanırım. kullanım alanları farklı dediğin gibi. Teşekkür ederimşarkıları güzel ama bende qcy h3 pro var o daha iyi gibi ama kullanım amaçları tamamen farklı biraz kişisel bir şey ama tatmin ediyor.