fireforce15
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
ben zor tutuyorum kendimi yaTeşekkürler, sonunda oyunu alabildim.
ben zor tutuyorum kendimi yaTeşekkürler, sonunda oyunu alabildim.
vikingbrothers den aldım bende 1453TL ye alırken eklenti ile steam hesabına oyunu ekletmek daha mantıklı kod kısmında uyarı geçiyordu birde geçmiş olsun oyunda hayırlı olsun . Bi 10 saat civarında oynadım ben beni sardı görev dizaynı arada bi kafayı yedirse deSelamlar, enebadan Crimson Desert alırken yaşadığım 2 gün süren "iade ve destek" sürecini özetliyorum.
İlk başta arkadaşların da bahsettiği ucuzluktan dolayı ''vikingbrothers'' isimli satıcıdan aldım. Kod Duplicate (kullanılmış) çıktı. Orda dedim zaten aha başlıyoruz diye. Eneba iade için steam destekten kodun benden önce kullanıldığına dair ekran görüntüsü istedi onun için steame yazdım önce ordan cevap bekledim. Ordan iki gün sonra gelen cevabın ss ile enebadan oyunu tekrar almak için enaba walleta iade istedim hızlıca yattı ama bu sefer noldu enebanın sistemi wallet bakiyesiyle indirim kodu kullanmanıza izin vermiyor. E ilk başta kullandığınız indirim hakkımız yanıyor oyunu daha pahalıya almak zorunda kalıyorum diye destek ekibine yazdım beni "sistemsel limitasyon" diyerek bir sonraki alışveriş için %5 indirim teklif edip başından savmaya çalıştı, kabul etmedim "zaten piyasadaki kodlar %15 veriyolar iadeyi kartıma yapın o zaman" diye bastırınca tamam dediler.
Sonuç: Uzun uğraşlar sonucu vikingbrotherstan aldığım kullanılmış kodun iadesi sonra wallet iadesi falan derken karta iade onaylanınca gittim 400 TL fazla verdim Safe_purchase satıcısından DEGAMES15 koduyla 1921 TL’ye oyunu sorunsuz anında aldım indirmeye başladım.
Özetle: Kesin bu sizin başınıza da gelir demiyorum ama oyun zaten steamde 3kdan fazlaya geliyor enebadan 1k ucuza alırken 300-400 TL daha ucuza alacağım diye bence macera aramayın vikingbrothers gibi patlak yerlerle uğraşıp benim gibi 2 gün keyfinizden olmayın. Üstüne bir de iade yattı mı yatmadı mı derdi. Kumar seven denesin ama ben bir daha dokunmam gidin Safe_purchase gibi sağlam satıcıdan indirimi girip alın geçin bence.
vikingbrothers sağlam satıcı değil, sonradan başına bir iş gelmez inşallah. şu mesajımı okuvikingbrothers den aldım bende 1453TL ye.
vikingbrothers sağlam satıcı değil, sonradan başına bir iş gelmez inşallah. şu mesajımı oku
Kodu nereden aldınız hocam,şuan süresi dolmuş diyor
Hocam eneba indirim kodu yazıp google yaptım hepsini tek rçtek denedim bu çalıştıBugün için kullanılan kod var mı
Post automatically merged:
AKS14 DEVAM EDİYORHocam eneba indirim kodu yazıp google yaptım hepsini tek rçtek denedim bu çalıştı![]()
Bugün için kullanılan kod var mı
ASK14 çalışmıyor hocamAKS14 DEVAM EDİYOR
bu çalışıyor teşekkürler'SCDK6' Bu kupon kodunu kullandım.Şuan kullanılabilir.
Bende çalışıyor AKS14ASK14 çalışmıyor hocam
bu çalışıyor teşekkürler