Yusuf Öztürk
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
bende merak ettim o grubuBu gruba nasıl girebilirim yardımcı olabilir misiniz ?
bende merak ettim o grubuBu gruba nasıl girebilirim yardımcı olabilir misiniz ?
Yurtdışı garantisiz 3.750ye satan var FB gruplardag733 geçen kaçırdım çok istediğim bir üründü gelir mi acaba tekrar
Sizin botta arama şeklini asin ile ürünlerle mi yaşıyorsunuz yoksa depoda tarama şeklinde mi? Bu konuda biraz bilgi alışverişinde bulunmak istiyorumAlıntıyı görüntüleLogitech G G413 SE TKL Kablolu Oyuncu Klavyesi, Dokunsal Mekanik Anahtarlar, Arkadan Aydınlatmalı, Windows, macOS ile Uyumlu, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G G413 SE TKL Kablolu Oyuncu Klavyesi, Dokunsal Mekanik Anahtarlar, Arkadan Aydınlatmalı, Windows, macOS ile Uyumlu, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
1 tanesi depo ana kategorilerini baştan sona tarıyor birde kısa koşu var seçtiğim alt kategorilerin ilk sayfasını geziyor. ama 3. farklı bir yaklaşım daha lazım çünkü her ürün bu sayfalara düşmüyor. en garantisi asin gezmek eğer ürün bazlı ihtiyaç varsa.Sizin botta arama şeklini asin ile ürünlerle mi yaşıyorsunuz yoksa depoda tarama şeklinde mi? Bu konuda biraz bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum
Hangi wp grubu hocam buReels kaydırırken kaçırdık
Kendi botum hocam bu dışarıdayken göreyim diye telegrama atıyorHangi wp grubu hocam bu