🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

şuan geldi açtım kurucam birazdan hangi testleri yapayım piksek ghost
valla hocam ben ölü piksel yaptım sadece bende çıkmadı ya da karanlıktan dolayı ben farkedemedim parlaklık değeri aşırı düşüktü parlaklığı açınca da görüntüyü çok bozdu, sadece görüntüyü hiçbir şekilde düzeltememiştim ben.

valla hocam ben ölü piksel yaptım sadece bende çıkmadı ya da karanlıktan dolayı ben farkedemedim parlaklık değeri aşırı düşüktü parlaklığı açınca da görüntüyü çok bozdu, sadece görüntüyü hiçbir şekilde düzeltememiştim ben.
kurdum hala açmadım yanına dp kablosu da cıktı deneyeceğim gece umarım piksek falan cıkmaz ya aldık artık 2 monitörümde lenovo oldu 165 hz 320 hz renkleri cok kötyse dedigin gibi ileride değişirim beyazı sarı gıbı göstermesi çok sıkıntı dedigin gibiyse acaba lenovo kontrol panelden falan denedin mi yapmayı nvidia renk ayarları falan kurcaladın mı birde monitörlerin de sürücüleri oluyor indiriyorsun diye biliyorum

kurdum hala açmadım yanına dp kablosu da cıktı deneyeceğim gece umarım piksek falan cıkmaz ya aldık artık 2 monitörümde lenovo oldu 165 hz 320 hz renkleri cok kötyse dedigin gibi ileride değişirim beyazı sarı gıbı göstermesi çok sıkıntı dedigin gibiyse acaba lenovo kontrol panelden falan denedin mi yapmayı nvidia renk ayarları falan kurcaladın mı birde monitörlerin de sürücüleri oluyor indiriyorsun diye biliyorum
Sürücü indirmedim yalan olmasın 2020'den bu yana 10'dan fazla monitör kullandım hiç sürücü indirme gibi bir şey yapmadım bana başta renk sıkıntı gibi geldi renkleri iyi kötü bir şekilde normal gibi yaptım o da şöyle renkler diğer monitörüm gibi oldu ama canlı değildi sonra görüntüyü düzeltmeye çalıştım onu hiçbir şekilde beceremedim görüntü ölçeklendirmeden monitörü 2k'ya getirdim o bile iyi göstermiyordu yazılar net değil oyunlarda herhangi bir şeyin kenarları köşeleri net değil sonra dedim ki 2k dan 1080'e düştüğüm için belki bana öyle geliyor sonra diğer 1080p monitörümde denedim onda her detay normaldi

Merhaba arkadaşlar thunderobot monitörleri hakkında Gaming gen'in eksik ve yanlış sunduğu bilgileri düzeltmek istiyoruz:

27" 2K 260hz 3ms Fast ips monitör:

❌3ms ✅1 ms gtg
❌260hz ✅275hz (hız aşırtma ayarı var)
❌hdr 400 ✅hdr500
❌450 nit ✅500 nit

Kaynak: https://m.thunderobot.com/item/1935

24.5" fhd 420hz 3ms Fast ips monitör:

❌3ms ✅1ms gtg
❌400 nit ✅450 nit

Kaynak:

23.5 fhd 240hz 3ms Fast ips monitör:

❌240hz ✅260hz (hız aşırtma ayarı mevcut)
❌3 ms ✅ 0.5ms mprt / 1 ms gtg
❌250 nit ✅300 nit

Kaynak: https://m.thunderobot.com/item/1931

2k 260 hz sipariş verdim dün.konu karışmış baya.nasıl kullanan var mı?

420 hz modeli olan kısaca alınmaz sorunlu çıktı respons time açınca ekranda yatay yeşil çizgiler çıkıyormuş alanlarda iade ettiler

420 hz modeli olan kısaca alınmaz sorunlu çıktı respons time açınca ekranda yatay yeşil çizgiler çıkıyormuş alanlarda iade ettiler
Çizgi değil de bunlar oldu bende.

Ekler

• 1000175130.webp
    1000175130.webp
    157.2 KB · Hit: 27
400 Hz'de bir sorun var mı?

Geri