❌İndirim Bitti! UItra 225F + RTX 5060 33500 TL

Stok birden fazla geldi ben 1 tane cektim alacaklara duyuru.

IMG_2429.webp
Diğer konuyada yazmıştım, bende şu şekilde aldım , 40.226 TL 3 taksit ile.

Ara ara stok giriyor yakalayan alsın ben 245 kf li vento kasa fsp kule tipi soğutucu ile 36900 e aldım tek tek toplamaya göre 15 bin lira daha avantajlı

Büyük oyunlarda fark olmaz ancak Fps oyunlarında daha çok fps verir 245kf. O yüzden 225 f ile 245 kf arasında fark var değer 2700 tl ye
Yine değmez bence çünkü zaten fps oyunlarında bu pc mininum 300 fps verir, kullanan kişilerinde 240hz den fazla bir monitör kullandığını düşünmüyorum o yüzden yine anlamsız bence. Gereksiz yere hz nin yetmedği bir fps oyunlarında ki fps farkından ziyade ram eklemek çok daha mantıklı ram çok uyguna geliyor.

Yine değmez bence çünkü zaten fps oyunlarında bu pc mininum 300 fps verir, kullanan kişilerinde 240hz den fazla bir monitör kullandığını düşünmüyorum o yüzden yine anlamsız bence. Gereksiz yere hz nin yetmedği bir fps oyunlarında ki fps farkından ziyade ram eklemek çok daha mantıklı ram çok uyguna geliyor.
Evet fps yüksekliği anlamında 2700 tl değer bence işlemci yüksek olması herzaman için bence iyi ha ram de ekstra 6.5 7 binliraya geliyor ramde eklemek daha avantajlı olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri