ayranli_tuz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,766
path tracingte %100 performans artışı mı olacak diyorlar ben mi yanlış gördüm6000 serisinin çıkmasına baya var diyorlar ama
path tracingte %100 performans artışı mı olacak diyorlar ben mi yanlış gördüm6000 serisinin çıkmasına baya var diyorlar ama
Hocam 5070 ti ye zar zor yetiyor bütceOLED alınacaksa, 4K OLED alınmasını şiddetle tavsiye ederim ve bütçeyi ona göre planlamayı.
6700 XT ile PC'de oynadığım bir elin parmaklarını geçmeyecek oyunlarda sorun yaşamıyorum, PS5'te de monitörü arada kullanıyorum ve gerçekten detaylar inanılmaz iyi.
Hayatınız online ve fps oyunlarından ibaret değil, en büyük amacınız hikayeli oyunlardaki zevki doruklara çıkarmaksa, 4K OLED almaktan şaşmayın derim. Ve 4K olacağı için de ya zorlayıp 5080 yönelin ya da 5070 Ti ile Nvidia teknolojilerini de gerektiğinde açarak 4K'dan devam edin.
Ben 27" 4K OLED kullanıyorum ama ilerleyen zamanlarda 32" geçme planlarım var sadece boyutundan dolayı ve ana amacım PS5 Pro ile kullanmak olmasından ötürü.
27" 4K'da görüntüler gerçekten fazla keskin ve hayranlık verici.
O zaman 5070 Ti alacaksın, başka şansın yoksa. Fakat dediğim gibi 5070 Ti 4K'da da en kötü teknoloji kullanarak rahat karşılarsın ama monitör konusunda bu paralar veriliyorken 4K'ya yönelinmeli.Hocam 5070 ti ye zar zor yetiyor bütce
zar zor yetiyorsa çokda şart değil. ama 5070ti alabiliyorsanız kafanız uzunca bir süre rahat demektir.Hocam 5070 ti ye zar zor yetiyor bütce