windows girişde kalıyorsa hatalı yükleme yada yüklemede kesilme olmuş olabilir tekrar formatlasınArkadaşım pcye fotmat atmış ama windows ekranında takılı kalıyor sebebi ne olabilir
Tekrar fotmatladı komple logoda donuyormuş pc şuanwindows girişde kalıyorsa hatalı yükleme yada yüklemede kesilme olmuş olabilir tekrar formatlasın
Formatı internetli mi atıyor internetsiz mi? İsoyu nereden indirmiş rufusla mı yazmış başka bir şey mi kullanıyor detay isteTekrar fotmatladı komple logoda donuyormuş pc şuan
Flasha ben indirdim microscoft sitesinden bende sorun olmamıştı aynı şekilde kurdum onadaFormatı internetli mi atıyor internetsiz mi? İsoyu nereden indirmiş rufusla mı yazmış başka bir şey mi kullanıyor detay iste
Diskle ilgili bir problemi var gibi eğer pcye erişebiliyorsan yanında winpe götürüp açmayı dene sistemi hatta hirenboot götürüp diske bak biFlasha ben indirdim microscoft sitesinden bende sorun olmamıştı aynı şekilde kurdum onada
Öyle yapacam olmadı benimde aklıma diskte sorun oldugu geldi denicem yarınDiskle ilgili bir problemi var gibi eğer pcye erişebiliyorsan yanında winpe götürüp açmayı dene sistemi hatta hirenboot götürüp diske bak bi