Çözüldü✓ KASAMİ KACA SATMALIYIM

Kardeşim burda ciddi bi iş yapmaya çalışıyorum ironin makaranin sırası değil adam akıllı bilen birileri yazmıyor ki ne yapayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eyvallah düz 20k ya satmaya çalışırım çünkü 30 35k arası düşünüyordum hayaller suya düştü çünkü cihazım çok temiz bir kere bile problem yaşatmadı
20ye bayağı bir kazıklamış olursunuz karşı tarafı
ben teker teker fiyatları yazayım
işlemci 2K
anakart 2K
ekran kartı 2500-3000 oda 8gb olduğu için
ramler 3-3.5
ssd 700 max
kasa 1200 1500 civarı anca eder hadi fanları koy 2 etsin

burası 12.5 ediyor zaten şuanda sahibindene girip bunları bu fiyattan alır çıkarım hemen

Kardeşim burda ciddi bi iş yapmaya çalışıyorum ironin makaranin sırası değil adam akıllı bilen birileri yazmıyor ki ne yapayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eyvallah düz 20k ya satmaya çalışırım çünkü 30 35k arası düşünüyordum hayaller suya düştü çünkü cihazım çok temiz bir kere bile problem yaşatmadı
problem yaratmaması sistemin iyi olduğunu belli etmiyor kendi malınızı bu kadar övmeyin eski nesil karta sahipsiniz ram deseniz 8gb ssd deseniz 240gb 20kya alacak birisini bulursanız keriz diye direkt okutun hatta o adamı bana yönlendirin ben ona bi istanbuldan köprü satayım 35 binlere 5050 sıfır sistem satılıyor yapmayın ya kendi sistemimi satıyorum 2060 12gb 17 bine

markaların kaliteli belki 15k yı zoralayabilirsin

Merhaba arkadaşlar kapsamı satıp üstüne para ekleyerek yeni sistem almak istiyorum fakat kaç paraya koymaliyim bilgim yok bilgili kişiler yardımcı olabilirse sevinirim
İşlemci=AMD Ryzen 5 3600
Anakart= B450 ms2h
Ekran Kart=Asus Rog strix RX 570 8Gb
Ram=T-fulcan Z Drr4 8 GB 3000mhz 2 adet 16GB
SSD= Team group L3 evo SSD 240 GB
Kasa=Xigmatek Beast X Power 650W 80lus
Ekstradan kasanın üstüne 3 tane rampage fan taktım garantilileri bitti fakat hepsinin kutusu var şimdiden teşekkürler
ne kadar kullanıldı

ram krizinden önce monitör dahil 1660S + R5 3500X kasayı 14'e satmıştım sen düşün. 10k bile etmez bence. rx 570 dediğimiz kart gtx 1050 gücünde mi ne

problem yaratmaması sistemin iyi olduğunu belli etmiyor kendi malınızı bu kadar övmeyin eski nesil karta sahipsiniz ram deseniz 8gb ssd deseniz 240gb 20kya alacak birisini bulursanız keriz diye direkt okutun hatta o adamı bana yönlendirin ben ona bi istanbuldan köprü satayım 35 binlere 5050 sıfır sistem satılıyor yapmayın ya kendi sistemimi satıyorum 2060 12gb 17 bine
2060 lı sistemleri 25 30 35 yazan var sırf 2 tane va panel dandik monitör koyup yayıncı sistem diyen :)

2060 lı sistemleri 25 30 35 yazan var sırf 2 tane va panel dandik monitör koyup yayıncı sistem diyen :)
dayım zaten bu adamlar yüzünden sahibinden de çok şişik yazıyor millet bakıyor bu adamda 2 monitör benimkiler var 30 yazmış ben de 1 monitör var 25 yazim asıl ederi 15-20 arası çıldırmalık sıfırı ikinci elinden ucuz ürünler var ya aklım almıyor

dayım zaten bu adamlar yüzünden sahibinden de çok şişik yazıyor millet bakıyor bu adamda 2 monitör benimkiler var 30 yazmış ben de 1 monitör var 25 yazim asıl ederi 15-20 arası çıldırmalık sıfırı ikinci elinden ucuz ürünler var ya aklım almıyor
vallaha öyle usta adam gt730 lu sisteme 15k istiyordu 😂

Ederi 12 13 civarı belki zorlanip beklenirse 14e de gidebilir yani rx570i gtx 1050 ye denk sanan arkadaşlar var forumda doğru fiyat bulamaman normal

Merhaba arkadaşlar kapsamı satıp üstüne para ekleyerek yeni sistem almak istiyorum fakat kaç paraya koymaliyim bilgim yok bilgili kişiler yardımcı olabilirse sevinirim
İşlemci=AMD Ryzen 5 3600
Anakart= B450 ms2h
Ekran Kart=Asus Rog strix RX 570 8Gb
Ram=T-fulcan Z Drr4 8 GB 3000mhz 2 adet 16GB
SSD= Team group L3 evo SSD 240 GB
Kasa=Xigmatek Beast X Power 650W 80lus
Ekstradan kasanın üstüne 3 tane rampage fan taktım garantilileri bitti fakat hepsinin kutusu var şimdiden teşekkürler
İkinci elde ram piyasası kötü olmasa 8k ya toplayabileceğin bi sistem 10-12 arası denenebilir.

Parçaları tek tek sari sitede 2. El piyasasina bak topla kafanda fikir oluşur. Olusmazsa benzer veya ayni özellikteki 2. El pclerin piyasasina bak sari sitede

Parçaları tek tek sari sitede 2. El piyasasina bak topla kafanda fikir oluşur. Olusmazsa benzer veya ayni özellikteki 2. El pclerin piyasasina bak sari sitede
Eyvallah teşekkür ederim aklıma gelmemişti hemen gidip araştırma yapacam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,407
Üyeler
190,744
Son üye
jukebox
Geri