3080ti mı 9070xt mi 4070 mi

9070xt.

Aga 50k 5070ti alacağıma
35k 9070xt alırım(kafa kafayalar aralarında 2 3 FPS fark var hadi abartalım 20 30fps olsun 5070ti daha güçlü diyelim ) giderim yanına 7800x3d falan alırım. Veya ram , PSU , soğutucu alırım .
Veya almam 15k cebimde kalır.

Güncellemelerde Nvidia 1 günde halledecekse Amd 2 diyelim 3 günde halledecek.
Bu fanboyluk değil kafayı kullanmak.

Zaten şuan sürekli güncelleme yapmak mantıklı değil belli bir sürüm bulup onda kalmak lazım belli bir süre.
bunu anlamıyorlar . tartışmayı bıraktım

Sıcağı sıcağına bak derim. Cebelleşip durursun.

Sıcağı sıcağına bak derim. Cebelleşip durursun.

Sanki yeni oyun başlattım gölge sorunu gitti gibi demiş bir sayfada😂.

AMD kullanıyorsa tek sorun AMD zaten başka ihtimaller olamaz , adam AMD hater'ı olmuş bize fanboyluk yapmayın diyor.

Bios sorunu olabilir bios sürümü eskidir.
Oyun motoru ve optimizasyon sıkıntıları olabilir

Yeni oyun başlatınca düzelmiş
Oyun veya shader bug'ı olabilir .

Sadece GOW'da olmuş , ekran kartı sıkıntısı olsa herhalde bütün oyunlarda olurdu.

Birisi şöyle bir şey demiş
“AMD kartta bu oyun DirectX ile buglı çalışıyor, DXVK ile başka yoldan çalıştır düzelir”.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunlar genelde NVIDIA ile çalışıyor bu yüzden AMD kullanırken nadiren bazı oyunlarda bu tarz sorunlar çıkabilir mi çıkabilir.
Yeniden başlattım geçti demiş yani, 1 oyunda gölge çıktı diye 15k fazla verip 5070ti alayım çok mantıklı.
Veya 5070 alayım 7 8k fark vardı enson emin değilim.

Windows 10 zamanında sıkıntılıydı şuan taş gibi.
Win11 de her güncellemeyle sıkıntı çıkıyor sonrası ne olacak?

1 güncellemeyle sıkıntı çıkarıyor Windows o zaman Windows kullanmayalım çöp bu buna geliyor

Son düzenleme:
Sanki yeni oyun başlattım gölge sorunu gitti gibi demiş bir sayfada😂.

AMD kullanıyorsa tek sorun AMD zaten başka ihtimaller olamaz , adam AMD hater'ı olmuş bize fanboyluk yapmayın diyor.

Bios sorunu olabilir bios sürümü eskidir.
Oyun motoru ve optimizasyon sıkıntıları olabilir

Yeni oyun başlatınca düzelmiş
Oyun veya shader bug'ı olabilir .

Sadece GOW'da olmuş , ekran kartı sıkıntısı olsa herhalde bütün oyunlarda olurdu.

Birisi şöyle bir şey demiş
“AMD kartta bu oyun DirectX ile buglı çalışıyor, DXVK ile başka yoldan çalıştır düzelir”.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunlar genelde NVIDIA ile çalışıyor bu yüzden AMD kullanırken nadiren bazı oyunlarda bu tarz sorunlar çıkabilir mi çıkabilir.
Yeniden başlattım geçti demiş yani, 1 oyunda gölge çıktı diye 15k fazla verip 5070ti alayım çok mantıklı.
Veya 5070 alayım 7 8k fark vardı enson emin değilim.

Windows 10 zamanında sıkıntılıydı şuan taş gibi.
Win11 de her güncellemeyle sıkıntı çıkıyor sonrası ne olacak?

1 güncellemeyle sıkıntı çıkarıyor Windows o zaman Windows kullanmayalım çöp bu buna geliyor
Malesef anlatmaya çalıştığım genel olarak 9070xt kullanıcıları bir sorun olduğunu düşünüyor kartta.
Ben sorun etmem dersen al kullan kime ne?

Windows zaten çöplük olmuş. 1 Güncellemeyle sıkıntı çıkarsa iyiydi.
Linux kullanıyorum köklü sildim Mircroslop`u. :D

Malesef anlatmaya çalıştığım genel olarak 9070xt kullanıcıları bir sorun olduğunu düşünüyor kartta.
Ben sorun etmem dersen al kullan kime ne?

Windows zaten çöplük olmuş. 1 Güncellemeyle sıkıntı çıkarsa iyiydi.
Linux kullanıyorum köklü sildim Mircroslop`u. :D
genellemene gerek yok sorun olduğunu düşünmeyenler konu açmıyor
ben hala 5070 in 12 gb vramının ileriki özelliklerde yeteceğini düşünmüyorum şu anlık 9070 xt daha mantıklı geliyor ama 4kda kullanmak için farkı ekleyip 5070 ti alırım yanına da 4k oled monitör alırım, yetmediği zaman da ekran kartını yükseltirdim
zaten 6000 serisinde path tracing performansı %100 artacak diye bir şey gördüm şu an grafik için kart almak kısmen mantıksız gelmeye başladı :/ acaba ileride napacaklar path tracing gelişince bi sonraki seviye ne olabilir ki o zamana kadar bir şeyle idare edip 6080 almak daha güzel olabilir ileride görürüz

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,289
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri