5070ti bütçe olsa alırım4070 kullanıcısıyım çok iyi bir kart ama 5070ti çok daha iyi seçim olur.Amd kendini 1 sene içerisinde düzeltir diye düşünüyorum.
bunu anlamıyorlar . tartışmayı bıraktımAga 50k 5070ti alacağıma
35k 9070xt alırım(kafa kafayalar aralarında 2 3 FPS fark var hadi abartalım 20 30fps olsun 5070ti daha güçlü diyelim ) giderim yanına 7800x3d falan alırım. Veya ram , PSU , soğutucu alırım .
Veya almam 15k cebimde kalır.
Güncellemelerde Nvidia 1 günde halledecekse Amd 2 diyelim 3 günde halledecek.
Bu fanboyluk değil kafayı kullanmak.
Zaten şuan sürekli güncelleme yapmak mantıklı değil belli bir sürüm bulup onda kalmak lazım belli bir süre.
fikrin nedirbunu anlamıyorlar . tartışmayı bıraktım
Benim yazdığıma yazmış bi onu oku knkmfikrin nedir
Sanki yeni oyun başlattım gölge sorunu gitti gibi demiş bir sayfadaSıcağı sıcağına bak derim. Cebelleşip durursun.
Tuhaf gölgeler var bunu bir sürüm ile çözenler olmuş ama konular eskiydi, hangi sürümü indirmeliyim?
![]()
- lRAİ
- Cevaplar: 43
- Forum: Ekran Kartı
Malesef anlatmaya çalıştığım genel olarak 9070xt kullanıcıları bir sorun olduğunu düşünüyor kartta.Sanki yeni oyun başlattım gölge sorunu gitti gibi demiş bir sayfada.
AMD kullanıyorsa tek sorun AMD zaten başka ihtimaller olamaz , adam AMD hater'ı olmuş bize fanboyluk yapmayın diyor.
Bios sorunu olabilir bios sürümü eskidir.
Oyun motoru ve optimizasyon sıkıntıları olabilir
Yeni oyun başlatınca düzelmiş
Oyun veya shader bug'ı olabilir .
Sadece GOW'da olmuş , ekran kartı sıkıntısı olsa herhalde bütün oyunlarda olurdu.
Birisi şöyle bir şey demiş
“AMD kartta bu oyun DirectX ile buglı çalışıyor, DXVK ile başka yoldan çalıştır düzelir”.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyunlar genelde NVIDIA ile çalışıyor bu yüzden AMD kullanırken nadiren bazı oyunlarda bu tarz sorunlar çıkabilir mi çıkabilir.
Yeniden başlattım geçti demiş yani, 1 oyunda gölge çıktı diye 15k fazla verip 5070ti alayım çok mantıklı.
Veya 5070 alayım 7 8k fark vardı enson emin değilim.
Windows 10 zamanında sıkıntılıydı şuan taş gibi.
Win11 de her güncellemeyle sıkıntı çıkıyor sonrası ne olacak?
1 güncellemeyle sıkıntı çıkarıyor Windows o zaman Windows kullanmayalım çöp bu buna geliyor
5070fikrin nedir
genellemene gerek yok sorun olduğunu düşünmeyenler konu açmıyorMalesef anlatmaya çalıştığım genel olarak 9070xt kullanıcıları bir sorun olduğunu düşünüyor kartta.
Ben sorun etmem dersen al kullan kime ne?
Windows zaten çöplük olmuş. 1 Güncellemeyle sıkıntı çıkarsa iyiydi.
Linux kullanıyorum köklü sildim Mircroslop`u.![]()
4070 en mantıklısı bence.Sizce hangisini almalıyım? (işlemci ryzen 5 7500F)
Kullanıcıları konuda yazmış zaten. Konu açmasına ne gerek vargenellemene gerek yok sorun olduğunu düşünmeyenler konu açmıyor