Çözüldü✓ 9070xt gölge sorunu, hangi sürüm indirilmeli?

Ee niye sadece nvidia yanıyor diye algı yapıyosun
Eeee niye sadece amd driveri hatalı diye algı yapıyosun.
16 pin yani yeni pin girişi yüzünden yanıyor. Nvdia'nın bütün kartlarında bu girişten var. Yani algı yapmakta haklıyım.
AMD'nin her kartında yeni pinden yok. eski pin girişine sahip kart daha fazla.
5000 serisi nvidia driveri da sorunlu.

5080 5090 erimesi ile meşhur diye biliyorum, bunun için pin ölçer gibi ürünler alıyorlardı sanırım.

Eeee niye sadece amd driveri hatalı diye algı yapıyosun.
16 pin yani yeni pin girişi yüzünden yanıyor. Nvdia'nın bütün kartlarında bu girişten var. Yani algı yapmakta haklıyım.
AMD'nin her kartında yeni pinden yok. eski pin girişine sahip kart daha fazla.
5000 serisi nvidia driveri da sorunlu.
tabi tabi 9000 serisinde gram problem yok her gun 5 konu acılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5080 5090 erimesi ile meşhur diye biliyorum, bunun için pin ölçer gibi ürünler alıyorlardı sanırım.
Atx 3.1 ile oyle bir sorun kalmadı

Tuhaf gölgeler var bunu bir sürüm ile çözenler olmuş ama konular eskiydi, hangi sürümü indirmeliyim?

Alıntıyı görüntüle
9070xt ile alakalı değil oyunu vulkan ayarı yapmanız lazım o zaman düzelir oyun ile alakalı

Klasik amd kronik sorunu, yazılımla filan düzelmez bu iş
Sistem de 10 parça var buna ek oyun optimizasyonu da var ama hemen suçlu amd sanki sistem de sadece amd var bu sorun direcxt ile alakalı vulkan da sorun düzeliyor

9070xt ile alakalı değil oyunu vulkan ayarı yapmanız lazım o zaman düzelir oyun ile alakalı

Sistem de 10 parça var buna ek oyun optimizasyonu da var ama hemen suçlu amd sanki sistem de sadece amd var bu sorun direcxt ile alakalı vulkan da sorun düzeliyor
Sorun değil mi simdi bu? Ben niye aldıgım kartla dümdüz oyun indirip oynayamıyorum 3. Parti yazılım indirip oyunun klasörüne atmak zorunda kalıyorum? Aynı çözümü ben zaten önerdim arkadaşa ayrıca amd bizi profesor yaptı sagolsun.

Sorun değil mi simdi bu? Ben niye aldıgım kartla dümdüz oyun indirip oynayamıyorum 3. Parti yazılım indirip oyunun klasörüne atmak zorunda kalıyorum? Aynı çözümü ben zaten önerdim arkadaşa ayrıca amd bizi profesor yaptı sagolsun.
Daha ne istiyosunuz adamlar son kullanıcıya ekstra bilgi edinsin diye sürekli yapacak iş çıkarıyor.
Yarın bi' gün her şey kusursuz olursa ararız bu günleri. :ROFLMAO:

Daha ne istiyosunuz adamlar son kullanıcıya ekstra bilgi edinsin diye sürekli yapacak iş çıkarıyor.
Yarın bi' gün her şey kusursuz olursa ararız bu günleri. :ROFLMAO:
Haklisin adamlar o kadar ugrastirdiki sayelerinde para kazanıyorum

Geri