❌İndirim Bitti! Logitech F710 Kablosuz Gamepad 🔥999₺

Ben f710 aldım 3 ayda şu sola çekme mevzusu oldu Hitman oynarken bi anda karakter sola gitmeye başladı full öyle şuan.
Alınmaz işte hocam dinozor çağındaki gamepadi hala 1k'ya satıyorlar kesinlikle alınmaz artık bu gamepad

Ben f710 aldım 3 ayda şu sola çekme mevzusu oldu Hitman oynarken bi anda karakter sola gitmeye başladı full öyle şuan.
Ets2 de o kol yüzünden aynı durumu yaşayıp ban yedim

ürün sadece bozulmuyor diye iyi diyen tavsiye edenlerden uzak duralım

ürün sadece bozulmuyor diye iyi diyen tavsiye edenlerden uzak duralım
Hocam kronik sıkıntılı almayın vallahi etsde sırf bunun yüzünden ban yedim sağa çekiyorum kendi kendine anlık sola çekiyor millete kafa atıyorum

Alınmaz işte hocam dinozor çağındaki gamepadi hala 1k'ya satıyorlar kesinlikle alınmaz artık bu gamepad
Tamam mouselarda öneriyoruz sağlam markalar daha iyi diyoruz ama 10 senelik gamepad alacak kadar da değil yani.Monster gamepadler daha iyidir muhtemelen.

Drift problemi var bunun kendi kendine sağa sola çekiyor tamir ediyim derken tamamen bozdum ölüsü çekmecemde yatıyor

Bu alet ilk çıktığında dolar 2-3TL idi, logitechin logosu bile eski logoydu o kadar eski alet.
old-logitech-logo-v0-1g7e2rdmf1wa1.webp

Tarihi eser gibi bir şey.

Son düzenleme:
999 a 0 Machenike G1 Pro ve Claws Mortal sattım 2. el de kapalı kutu ürünlere bakın.

abi önermem ya inanılmaz küt bir kontrolcü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri