75 Bin TL bütçeyle 9 taksit sistem lazım

Farway

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,514
Elimde SSD var, aslında tek tek toplamak istiyordum ama 5070'li hazır sistem özelleştirsem nasıl olur diye düşündüm.

İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D= 15800TL x 9 taksit

Anakart: Maxsun Challanger B650M wifi V2 = 6700 lira x9 taksit

Ekran kartı: İnno3D RTX5070 ekran kartı= 32.500 lira x9 taksit

Kasa: Değişebilir ama Rampage 750W kasa = 4700 lira x9 taksit

RAM: Patriot Viper Elite 5 CL30 6000MHZ = 12500 lira x9 taksit

İşlemci soğutucular da baktım onu da 3500 lira x9 taksit dediğimde

Aslında bu sistemin şu anki haliyle baktığımda alınabilir duruyor ve fiyatı kabataslak 76000 liraya geliyor.
Aylık ödemeside 8500TL, SSD'de kendimden takacağım. Sizce fiyatı uygun mu yoksa şu hazır sistemler var RTX5070'li onlardan alıpta işlemciyi yükseltsem nasıl olur? Gerçi onlarda 9 taksit seçeneği yok böyle daha mantıklı duruyor ama bilemedim.

Elimde SSD var, aslında tek tek toplamak istiyordum ama 5070'li hazır sistem özelleştirsem nasıl olur diye düşündüm.

Aslında bu sistemin şu anki haliyle baktığımda alınabilir duruyor ve fiyatı kabataslak 76000 liraya geliyor.
Aylık ödemeside 8500TL, SSD'de kendimden takacağım. Sizce fiyatı uygun mu yoksa şu hazır sistemler var RTX5070'li onlardan alıpta işlemciyi yükseltsem nasıl olur? Gerçi onlarda 9 taksit seçeneği yok böyle daha mantıklı duruyor ama bilemedim.
Böyle daha iyi ama kasa psuyu değiştirin rampageden Uzak durun

Az önce fakir sefil ayağı yapıyodun hocam 5dk da piyangomu vurdu🤣

Az önce fakir sefil ayağı yapıyodun hocam 5dk da piyangomu vurdu🤣
9 taksite B650m anakart dememden anlamalıydın, halimize şükür dostum sadece anakarta 15 20k veripte bir artısı olmayacaktı garip geliyor. Yav 9 taksite sistem almaya çalışıyorum çokmu zengin işi bu şimdi a aa :)

9 taksite B650m anakart dememden anlamalıydın, halimize şükür dostum sadece anakarta 15 20k veripte bir artısı olmayacaktı garip geliyor. Yav 9 taksite sistem almaya çalışıyorum çokmu zengin işi bu şimdi a aa :)
Valla hocam bende 9 taksitle gpu arıyorum öğrenciyiz ne olacak halimiz🤣 peder istese 5090 ceker ama desemki 10k at pc ye harcayacağım, yapacağı hareketi sen hayal et🤣

ssd almayıp bu fiyata bu kadar kötü bir sistem nasıl ortaya çıktı dasşadjklsdgf

Hazır sistemde çok daha uyguna gelir ama 9 taksit işi olduğundan fiyat uçar
tek tek toplarsan amazon veya hepsiburada harici 9 taksitler yine uçar
anakart olarak fiyatı fazla şişirmeden
işlemci kalır
ekran kartı üst modeller pahalı o da kalır
ram patriota o parayı vereceğine kingston expoya ver (şahsi fikrim 16gb rame bu paralar verilmez ama malum durum)
kasa kesin değiştir f/p ve psu dahil olarak
Post automatically merged:

Daha iyisi için önerilerinize açığım
.

yakın zamanda çok iyi anakart indirimleri gelmişti bu arada ama şuan bittiler

Hazır sistemde çok daha uyguna gelir ama 9 taksit işi olduğundan fiyat uçar
tek tek toplarsan amazon veya hepsiburada harici 9 taksitler yine uçar
anakart olarak fiyatı fazla şişirmeden
işlemci kalır
ekran kartı üst modeller pahalı o da kalır
ram patriota o parayı vereceğine kingston expoya ver (şahsi fikrim 16gb rame bu paralar verilmez ama malum durum)
kasa kesin değiştir f/p ve psu dahil olarak

.

yakın zamanda çok iyi anakart indirimleri gelmişti bu arada ama şuan bittiler
Tamam da önerdiğin anakartın birtanesi 5+2+2 fazlı bir anakart diğerinin de fiyatı çok fazla. Ram'inde fiyatı artıyorken patriotta gayet kaliteli ram markasıdır neden fazlasını vereyimki? Yani söylediklerinden daha iyi sistem çıkmadı dostum malesef kasa da değişebilir demiştim zaten

Tamam da önerdiğin anakartın birtanesi 5+2+2 fazlı bir anakart diğerinin de fiyatı çok fazla. Ram'inde fiyatı artıyorken patriotta gayet kaliteli ram markasıdır neden fazlasını vereyimki? Yani söylediklerinden daha iyi sistem çıkmadı dostum malesef kasa da değişebilir demiştim zaten
tamam sana arayıp link atanda kabahat zaten. Sen git 6700e maxsun anakart al 1k daha verip adam gibi bir şey alma. ucuz diye tercih edilen patriota 12.5k ver 800 daha verip kingston alma. 300 500ün hesabını yapıp 75k para harca ondan sonra yarın sorun çıktığı zaman görürsün ne demek istediğimi

tamam sana arayıp link atanda kabahat zaten. Sen git 6700e maxsun anakart al 1k daha verip adam gibi bir şey alma. ucuz diye tercih edilen patriota 12.5k ver 800 daha verip kingston alma. 300 500ün hesabını yapıp 75k para harca ondan sonra yarın sorun çıktığı zaman görürsün ne demek istediğimi
Bazen böyle haklı yorumları seviyorum. Ama anakart olarak daha iyi vrm li bir şey bakıcam.

Bazen böyle haklı yorumları seviyorum. Ama anakart olarak daha iyi vrm li bir şey bakıcam.
aga ben senin iyiliğin için cevap verip bir şeyler yazmaya çalışıyorum yoksa para benim değil istediğin gibi harca bana bir etkisi yok ama sen öyle diyince biraz çıkıştım hakkını helal et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,255
Üyeler
190,883
Son üye
yasin54.
Geri