Superboxtan cayma bedeli ödemeden sabit modeme geçmek istiyorum

HBT44

80+
Reaksiyon skoru
0
şuan aktif olarak faturalı şekilde superbox kullanıyodum taşındım ve artık sabit modeme geçmek istiyorum ama cayma bedeli ödemek istemiyorum geçiş yapmam mümkün mü? (tukcell superonlien a geçersem yine ödermiyim)

ben geçtim benden almadılar

ben geçtim benden almadılar
hocam süreci anlatır mısın nereden başvurdun direkt turkcell bayisine mi gittin yoksa internetten veya telefondan mı iletişim kurdun direkt geçmek istediğini mi ilettin açıklarsan çok sevinirim iyi forumlar

hocam süreci anlatır mısın nereden başvurdun direkt turkcell bayisine mi gittin yoksa internetten veya telefondan mı iletişim kurdun direkt geçmek istediğini mi ilettin açıklarsan çok sevinirim iyi forumlar
Turkcell i arayıp ev internetine geçerken cayma bedeli ödeyip ödemicemi Sordum onlar da yok dedi telefondan verilen paketlerden birini seçtim ve hiç para vermeden (modem ve fiber ont cihazı parası var onları da taksit gibi faturalara böldürdüm) fiber internete geçtim

Turkcell i arayıp ev internetine geçerken cayma bedeli ödeyip ödemicemi Sordum onlar da yok dedi telefondan verilen paketlerden birini seçtim ve hiç para vermeden (modem ve fiber ont cihazı parası var onları da taksit gibi faturalara böldürdüm) fiber internete geçtim
çok sağolasın hocam iyi forumlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,599
Üyeler
194,477
Son üye
Gelmironde
Geri