hocam süreci anlatır mısın nereden başvurdun direkt turkcell bayisine mi gittin yoksa internetten veya telefondan mı iletişim kurdun direkt geçmek istediğini mi ilettin açıklarsan çok sevinirim iyi forumlarben geçtim benden almadılar
Turkcell i arayıp ev internetine geçerken cayma bedeli ödeyip ödemicemi Sordum onlar da yok dedi telefondan verilen paketlerden birini seçtim ve hiç para vermeden (modem ve fiber ont cihazı parası var onları da taksit gibi faturalara böldürdüm) fiber internete geçtimhocam süreci anlatır mısın nereden başvurdun direkt turkcell bayisine mi gittin yoksa internetten veya telefondan mı iletişim kurdun direkt geçmek istediğini mi ilettin açıklarsan çok sevinirim iyi forumlar
çok sağolasın hocam iyi forumlarTurkcell i arayıp ev internetine geçerken cayma bedeli ödeyip ödemicemi Sordum onlar da yok dedi telefondan verilen paketlerden birini seçtim ve hiç para vermeden (modem ve fiber ont cihazı parası var onları da taksit gibi faturalara böldürdüm) fiber internete geçtim