Yeni sistem ho mu go mu

Varmı bi öneri toplama kasanız
Amd Tarafı
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership
İntel Tarafı
ben intel olanı alrıdım

hocam bi 5 bin kadar daha koysanız 9070xt li sistemlerde olabilir ama mantıklı olan özelleştirme ile 5070 alınabilir o da olmadı diyelim topladığınız ekran kartı ile daha iyi bir işlemcisi olan sistemde alınabilir yani toplama alma kesinlikle hazır al
Bu zaten hazır kasa ben özelleştirdim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aldıktan sonra sormak…
Hocam almadım daha son aşamadayım

Varmı bi öneri toplama kasanız
Bu var yine dediğim gibi çok araştırma yapmadım belki bu fiyata 1tb ssd yada daha iyi bir işlemci de bulabilirsin ama toplamak artık çok mantıksız

Hazır sistemleri kovala sonradan up et dönemi bence şuanda. Aldıysan hayırlı olsun.

Bu var yine dediğim gibi çok araştırma yapmadım belki bu fiyata 1tb ssd yada daha iyi bir işlemci de bulabilirsin ama toplamak artık çok mantıksız
Bende İncehesap oem kasalardan birini seçtim özelleştirdim

Amd Tarafı
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-...nership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership
İntel Tarafı
ben intel olanı alrıdım
arkadşaın attığı sistemler sizinkinden daha mantıklı bence

Hazır sistemleri kovala sonradan up et dönemi bence şuanda. Aldıysan hayırlı olsun.
Tam olarak öyle yaptım

Yani hocam dediğim gibi hazır sistemler daha avantajlı fiyat olarak attığımı alsan monitörün topladığın sisteme göre bedavaya gelir
Benim herşeyim var laptop kullanıyorum ama 6 senelik tek ihtiyacım abartı olmadan yeni nesil bir oem kasaydı araştırmalarıma göre en makul dolu dolu bunu buldum diye düşündüm

Tam olarak öyle yaptım

Benim herşeyim var laptop kullanıyorum ama 6 senelik tek ihtiyacım abartı olmadan yeni nesil bir oem kasaydı araştırmalarıma göre en makul dolu dolu bunu buldum diye düşündüm
Hayırlı olsun kötü terichler değil sadece maalesef bulunduğumuz ekonomik durumlar böyle
Bende yeni hp victus laptop sattım çünkü hall sensörü güven vermedi yeni bir cihaz arıyorum araştırdım lenovo loq buldum lakin onlarda da zamanında anakart sorunu oldu 1-2 sene önce asus buldum bir tane bakalım belki alırım

Pahalı o paraya 5070sistem bakman lazım

Pahalı o paraya 5070sistem bakman lazım
Ama hocam oeme ekleme yaptığım için öyle ssd 1tb olsun kasası beyaz tower olsun soğutucusu kaliteli olsun ekran kartı vs vs hani bi kasa alıp birdaha birşeyler eklemek para harcamak istemiyorum ben zaten çok anlamıyorum bir haftadır bakıyorum o nedenle benim kullandığım pc gtx 1950 mi ne hp pavilion laptop 6 senedir kullanıyordum hani çok oyun oynamıyorum genelde mmorpg oynuyorum diye ekran kartını pek yükseltmek için çabalamadım dediğiniz doğru ham performans olarak 5070 daha iyiyimiş ama dediğim gibi fazla yüksek boyut oyun oynamadığım için genel kaliteli birleşim yapmak istedim umarım beni üzmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri