Yardım ACİL FİYAT PERFORMANS MOUSE PAD SİYAH TASARIMLI

Reaksiyon skoru
9
Arkadaşlar mousem wraith w1 freestyle modeli oldukça hafif ama güzel bir mousepad alamadım stok gelmediği için önereceğiniz fp mousepad var mıdır speed ve control odaklı 50x50 veya 48x50 olabilir tam boy istemiyorum xxl tarzı üstünde güzel bir tasarımda olursa tadından yenmez tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe max 2k çok seversem belki 3k çalışır

Arkadaşlar mousem wraith w1 freestyle modeli oldukça hafif ama güzel bir mousepad alamadım stok gelmediği için önereceğiniz fp mousepad var mıdır speed ve control odaklı 50x50 veya 48x50 olabilir tam boy istemiyorum xxl tarzı üstünde güzel bir tasarımda olursa tadından yenmez tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe max 2k çok seversem belki 3k çalışır
siyahı yok ama hem 90x40 olandan 2 tane hemde bi tane 50x50 olandan var çok memnunum

Siyah hybrid olabilir.
Siyah hybrid olabilir.
Klasse Gosu Noa model olabilir siyah kullanıyorum güzel.

Siyah hybrid olabilir.
Siyah hybrid olabilir.
Klasse Gosu Noa model olabilir siyah kullanıyorum güzel.
Klasse gou speed üzerine mi hocam ve yapısı nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mouse yağ gibi aksın aşırı akıcı olsun diyosan tanto. daha homojen konrtol odaklı olsun diyosan katana
Tamamdır hocam değerlendireceğim teşekkürler

Klasse gou speed üzerine mi hocam ve yapısı nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır hocam değerlendireceğim teşekkürler
Yapısı hybrid. Yarı yarıya yani %50 speed %50 kontrol. Hafif pürüzlü bir yüzeye sahip. Alışık değilseniz başta tuhaf gelebiliyor.
Sizin fareye baktım da yakışır gibi duruyor.
Beyaz kısımlar gerçekte hafif griye kaçık telefonda bembeyaz gibi. Yine de güzel.

Ekler

• IMG-20260304-WA0003.webp
    IMG-20260304-WA0003.webp
    620 KB · Hit: 7
Yapısı hybrid. Yarı yarıya yani %50 speed %50 kontrol. Hafif pürüzlü bir yüzeye sahip. Alışık değilseniz başta tuhaf gelebiliyor.
Sizin fareye baktım da yakışır gibi duruyor.
Beyaz kısımlar gerçekte hafif griye kaçık telefonda bembeyaz gibi. Yine de güzel.
Bence de güzel duruyor bende beğendim muhtemelen bunu alacağım

Geri