ilkersssuygun
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 106
100 doları en düşük komisyonla hesabıma çekmek istiyorum
oyun alacak birine hediye yollarsın parasını alırsın ondan bildiğim öyle var100 doları en düşük komisyonla hesabıma çekmek istiyorum
ama yolladığın adama da güzel fiyat vermen lazım ki senden alsın yoksa uğraşmaz gider steamden alır100 doları en düşük komisyonla hesabıma çekmek istiyorum
game ship sitesi ile oyun hediye edip 75 dolar şeklinde çekebilirsin, cs float ile de cs den arbitrajı fazla itemleri al sat yaparak kaar edebilir ya da %30 35 kayıpla bankana çekebilirsin, onun dışında buradan birini bulman hediye ile takas yapman vs zor ve riskli işler uğraşma.100 doları en düşük komisyonla hesabıma çekmek istiyorum
hocam arbitraj yapmasını bilmiyorum cs den biş bıçak vs alsam csfloarta o fiyata yakın satsa satsam olur mugame ship sitesi ile oyun hediye edip 75 dolar şeklinde çekebilirsin, cs float ile de cs den arbitrajı fazla itemleri al sat yaparak kaar edebilir ya da %30 35 kayıpla bankana çekebilirsin, onun dışında buradan birini bulman hediye ile takas yapman vs zor ve riskli işler uğraşma.
malesef cs floatta aldığın fiyatın ortalama %30 altına satabilirsin 100dolarlık bir ak st redline alıp 70 dolara satabilirsin.hocam arbitraj yapmasını bilmiyorum cs den biş bıçak vs alsam csfloarta o fiyata yakın satsa satsam olur mu
kaça satarsın alırım makul bi fiyataalacak olan varmı oyun vs bi orta yolu buluruz ya da tanıdığınız
Fh6 almayi planluyorum 84 dolari kaca verirsin ?100 doları en düşük komisyonla hesabıma çekmek istiyorum
team fortres anahtarı alsam o hala duruyormu o mantıkmalesef cs floatta aldığın fiyatın ortalama %30 altına satabilirsin 100dolarlık bir ak st redline alıp 70 dolara satabilirsin.
mrmorch diye bir arkadaş var steamde mehmet abi,tanesini 75tl den ibandan alıyorteam fortres anahtarı alsam o hala duruyormu o mantık
yani 100 doları yapsam ne kadar cebimden gidermrmorch diye bir arkadaş var steamde mehmet abi,tanesini 75tl den ibandan alıyor
yok hocam kaarı yok artık ya arbitraj yapıcaksın parayı zamanla katlayacaksın ya şansa bırakıp bekleyeceksin kaar koyup çıkacaksın ya da satıp çıkacaksın, emeksiz para kazanma devri bitti.team fortres anahtarı alsam o hala duruyormu o mantık
şuan tanesi 2.43 dolaryani 100 doları yapsam ne kadar cebimden gider