Steam 100 doları nakite nasıl çeviririm en düşük komisyonla

alacak olan varmı oyun vs bi orta yolu buluruz ya da tanıdığınız

100 doları en düşük komisyonla hesabıma çekmek istiyorum
game ship sitesi ile oyun hediye edip 75 dolar şeklinde çekebilirsin, cs float ile de cs den arbitrajı fazla itemleri al sat yaparak kaar edebilir ya da %30 35 kayıpla bankana çekebilirsin, onun dışında buradan birini bulman hediye ile takas yapman vs zor ve riskli işler uğraşma.

game ship sitesi ile oyun hediye edip 75 dolar şeklinde çekebilirsin, cs float ile de cs den arbitrajı fazla itemleri al sat yaparak kaar edebilir ya da %30 35 kayıpla bankana çekebilirsin, onun dışında buradan birini bulman hediye ile takas yapman vs zor ve riskli işler uğraşma.
hocam arbitraj yapmasını bilmiyorum cs den biş bıçak vs alsam csfloarta o fiyata yakın satsa satsam olur mu

hocam arbitraj yapmasını bilmiyorum cs den biş bıçak vs alsam csfloarta o fiyata yakın satsa satsam olur mu
malesef cs floatta aldığın fiyatın ortalama %30 altına satabilirsin 100dolarlık bir ak st redline alıp 70 dolara satabilirsin.

team fortres anahtarı alsam o hala duruyormu o mantık
yok hocam kaarı yok artık ya arbitraj yapıcaksın parayı zamanla katlayacaksın ya şansa bırakıp bekleyeceksin kaar koyup çıkacaksın ya da satıp çıkacaksın, emeksiz para kazanma devri bitti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,583
Üyeler
190,768
Son üye
Riwi
Geri