Windows 11 LTSC Kullanılır mı ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,253
normalde home kullanıyordum ama LTSC daha hafif olduğundan merak edip kurdum microsoft sitesinden sizce kullanılır mı gereksiz uygulamaların olmaması hoşuma gitti ama sanki crackli widowsmuş gibi hissi var veya 11 single language daha mı iyi olur

Kullanılır sanallaştırma gibi birkaç spesifik araçta sorunu var ama kullanmıyorsunuzdur zaten
Linux dağıtımlarını da öneririm ltsc den de hafif bazıları

Kullanılır sanallaştırma gibi birkaç spesifik araçta sorunu var ama kullanmıyorsunuzdur zaten
Linux dağıtımlarını da öneririm ltsc den de hafif bazıları
yani microsoft store bulunmaması garibime gitti sadece

Bu ltsc oyun oynamamiza engel olur mu uyumluluk sorunları gibi. CS2 arc bf cod gibi oyunlar oynuyorum

olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

whatsapp falan kullanıyorsan orda o sorun olabilir bi tık
ltsc dışında en stabil sürüm nedir benim sistemim yeterli aslında imzamda yazıyor sadece daha az kaynak kullanımı olması ilgimi çekti arkaplanda gereksiz çalışan bişey olsun istemiyorum sırf bu yüzden klavye ve mouse modellerini web tabanlı yazılımı olan modellerden seçtim

ltsc dışında en stabil sürüm nedir benim sistemim yeterli aslında imzamda yazıyor sadece daha az kaynak kullanımı olması ilgimi çekti arkaplanda gereksiz çalışan bişey olsun istemiyorum sırf bu yüzden klavye ve mouse modellerini web tabanlı yazılımı olan modellerden seçtim
windows sürümleri hakkında bilgim yok sadece ltsc denemişliğim var

ltsc de bir sorunla karşılaştınız mı hiç peki
ms store un olmaması benim için sorundu aoe4 oynuyordum ordan çok kalmadım 1 ay falan takılıp linux a geçmiştim

ms store un olmaması benim için sorundu aoe4 oynuyordum ordan çok kalmadım 1 ay falan takılıp linux a geçmiştim
evet microsoft store sorun gibi ya bilemedim

Custom os yükledim windows 11 lot enterprise ltsc, microsoft store yoktu, tarayıcıdan indirip hallettim, boşta 2 gb ram yiyordu, uygulamalar ve google chrome yükledim, ram kullanımı standart windowslarda neyse yine o kadar kullanmaya başladı, benim kullandığım custom os'da gereksiz şeyler yok, mesela onedrive saçmalığı yok, windows defender pasif, ben bilerek çok kısıtlanmış custom os yüklemedim, çünkü sıkıntılar çıkabiliyordu, bazı şeyleri yapamıyordum, normal windows 11 pro 20-30dk'da format atıyorsam, bunu kurmam 2-3 dkmı aldı.

LTSC kullanıyorum çok uzun sürelerdir. Başka Windows kurmam store da var kim yok dedi? :D Çok stabil ve sistem gecikmesi çok düşük.

Valo steam oyunları filan oynatıyor mu ? Merak ettim acep sistemim rahat çalışsın diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,559
Üyeler
190,762
Son üye
sky67
Geri