Büyük Mouse Önerisi ACİL sevgiliye

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba, kız arkadaşım için 1-2k arası kablosuz bir mouse alacağım. Açıkçası kendim Dragonfly ATK9 plus kullanıyorum memnunum ancak kendisi aşağıda fotosunu koyduğum tarzda bir şey istiyor. Hem baş parmak için hem de serçe parmak için yükseltili bir mouse istiyor.

Şuana kadar bulduklarım aşağıda,
Ancak bunların sadece sol tarafı geniş.

Ekler

• IMG_1091.webp
    IMG_1091.webp
    20.6 KB · Hit: 12
kız arkadaşsa eli küçüktür bence küçük mouse ile tanışması lazım atk a9 bakabilirsin

Görseldeki ürünlere benzer şeyler zamanında kullandım. İnanın görünüm dışında parmağı falan desteklediği yok. Yani bunlar yerine bileğinin konforu vb. için isteniyorsa ergonomik fareler de alınabilir. Ayrıca bombeli dediğimiz ortası şişik mouselar daha uygun, çünkü parmağınız yere değmiyor.

Ben bu arada şu ürünü öneririm. Orta kısmı bombeli olduğundan eli mouse pad vb. değmeyecektir. Başta garipse de alışacaktır, hem rengi de güzel.

Yanına da şöyle hoş gözüken bir mouse pad alınabilir. Urzuva'da kişiye özel veya 70x30 (90x40 gerçekten büyük kalıyor) çok güzel tasarımlı mouse padler var. Çiçekli olanlardan hatta bir ara alacaktım, hem denemek hem de masada hoş dursun diye. Yanına da böyle bir mouse pad alırsın birlikte kullanır.

Ayrıca bulduklarına yerine şu da alınabilir. Bu üründen yedek fare olarak bende var. Üst boyası çok kısa sürede attı, çok da iyi ürün değil belirteyim. En azından attığın ₺1200 etmez, bunların fiyatı ₺500-800 arası en fazla.

O tip mouselar ya çok yüksek fiyata olur yada çok düşük merdiven altı sensör kullanan markalarda olur.
Wraith de 3395 sensör kullanan pembe renkli atk, r1, x1 serileri var onları size öneririm

Ekran görüntüsü 2026-04-01 190921.webp
Ekran görüntüsü 2026-04-01 190915.webp
Ekran görüntüsü 2026-04-01 190819.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin