Ultra 7 270K Plus vs 9800x3D Gel Tartışalım

1080p için banada fazla gibi geldi açıkçası 270k Plus sistem kuran birinin ben 1080p de kullanacağını düşünmüyorum ki 2k-4k da zaten işlemci performansı genelde aynı çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet vatanda iniyor arada ama bahsettiğim konu zaten 270k Plus çalıştırsın yeter overclock kullanmıyacak kısım b860 tomahawk 7-8k bandına düştü diyelim amd de üst segment b650 veya b850 bulunmuyor giriş veya Mid/giriş seviye modeller oluyor ki iki kısımda mantıklı bana göre
Oc yapılmıycaksa mantıklı

@ANtiQ08 en son hangi seçeneğe karar verdiniz
Şuan bekleme kararı aldım Ram fiyatlarıda dalgalanmalı Google haberi piyasada biraz baskı oluşturdu 100-50 dolar bandında indirim yapan sayfalar var bizimkilerde hediyeli felan stok bitirmeye çalışıyorlar mayıs temmuz gibi düşüneceğim 270k Plus 300 dolardan çıkmasına rağmen 19-20k şuan piyasası otursun 270k veya duruma bağlı 265k geçebilirim bu sene üniversite gitmeyip mezun bırakırsam 5070ti-9950x alıp konuyu Kapatacam

Şuan bekleme kararı aldım Ram fiyatlarıda dalgalanmalı Google haberi piyasada biraz baskı oluşturdu 100-50 dolar bandında indirim yapan sayfalar var bizimkilerde hediyeli felan stok bitirmeye çalışıyorlar mayıs temmuz gibi düşüneceğim 270k Plus 300 dolardan çıkmasına rağmen 19-20k şuan piyasası otursun 270k veya duruma bağlı 265k geçebilirim bu sene üniversite gitmeyip mezun bırakırsam 5070ti-9950x alıp konuyu Kapatacam
@ANtiQ08 en son hangi seçeneğe karar verdiniz
Psu beni daha çok düşündürüyor şuan model konusunda karar veremiyorum 😂

270K Plus kaç tl olmalı ki alalım? Bence max ederi 15 bin tl. 300$ olduğunu düşünürsek. 15 bin TL'ye 7800x3d var çünkü oyun için.

2K ve üstü oyunculuk için cpu aslında çok da farketmiyor. 8 çekirdek ve üstü olsun yetiyor. mesela imzamdaki setupumu daha 3-4 yıl darboğazsız kullanırım, sonrasında ekran kartını yükseltince cpu yetmeyecek, ama o zaman da gidip cpu, anakart komple sistemi değiştirmeyecem, gidip 4K monitör alıp 4K çözünürlüğe yükseltince, cpu kısmını yine çözmüş olacam. totalde yaklaşık 10 senelik kullanım ömründe sadece bir kez ekran kartı ve 4K monitör alarak sistemi kullanmaya devam edecem

Yani şu anda 270k 19 bin lira. 2.5 daha veremiyorsam almıyım zaten. Ama 15k olsa 7800x3d yerine alırdım.

270K Plus kaç tl olmalı ki alalım? Bence max ederi 15 bin tl. 300$ olduğunu düşünürsek. 15 bin TL'ye 7800x3d var çünkü oyun için.
Tam olarak ne için kullanacağına göre değişir çözünürlükte önemli

2K ve üstü oyunculuk için cpu aslında çok da farketmiyor. 8 çekirdek ve üstü olsun yetiyor. mesela imzamdaki setupumu daha 3-4 yıl darboğazsız kullanırım, sonrasında ekran kartını yükseltince cpu yetmeyecek, ama o zaman da gidip cpu, anakart komple sistemi değiştirmeyecem, gidip 4K monitör alıp 4K çözünürlüğe yükseltince, cpu kısmını yine çözmüş olacam. totalde yaklaşık 10 senelik kullanım ömründe sadece bir kez ekran kartı ve 4K monitör alarak sistemi kullanmaya devam edecem
Kasadan memnun musunuz hocam nasıl kasa?

Psuyu seçeriz 😃

Bende 5070 ti modellerinde çok kararsızım

hangi modeller arasında kararsızsınız
Vatanda tekrar tekrar indirim olurmu acaba 🙁
Amazonda da 6 taksit baya cezbediyor

Vatanda tekrar tekrar indirim olurmu acaba 🙁
Amazonda da 6 taksit baya cezbediyor
Ben zotac 3060 kullanmıştım soğutması o kadar iyi değildi ne konuda karar veremiyorsun

Geri