rx7600ü ne zaman neye yükseltmeliyim peki hocamönce bence ssd yanına 2. m2 slotu yoksa 7200rpm hdd veya ucuza bulabilirsen 1tb sata falan iyi olur kısaca depolamayı artır. illa fpsm artsın istiyosan işlemci 14400 olabilir ama inanılmaz farklar yaratmaz
7600 amd driverlarından sıkıntı görmediğin sürece kullan bence hocam. illa değişicem dersen 5070'den aşağı geçme geçince de 2k geç bence bir anlamı olsun. ama 1080p'de rt olmadan şöyle bi 3 sene rahat kullanırsın gibi o kartırx7600ü ne zaman neye yükseltmeliyim peki hocam
5070e falan geçersem 14100f i değiştirmeliyim değil mi7600 amd driverlarından sıkıntı görmediğin sürece kullan bence hocam. illa değişicem dersen 5070'den aşağı geçme geçince de 2k geç bence bir anlamı olsun. ama 1080p'de rt olmadan şöyle bi 3 sene rahat kullanırsın gibi o kartı
zorunda değilsin ama 14400f'e falan geçersen 5070'i tam kullanıp parasının hakkını verebilirsin. değiştirmesen de işlemci patlamaz yani5070e falan geçersem 14100f i değiştirmeliyim değil mi
işlemciyi kartı rami falan upgraadelersin de şu an dursun çokta önemli değil bunlar sonrasındaa performansı üzerse yaparsındimi hocam bencede güzel. Upgrade olarak bir tavsiyeniz var mı peki
5070 adamın setuba haarcaadğı paara olur, ilk etaptaada gereksiz i thinkkkzorunda değilsin ama 14400f'e falan geçersen 5070'i tam kullanıp parasının hakkını verebilirsin. değiştirmesen de işlemci patlamaz yani
R5 5500 denebilir. DDR5 olmasının performansa pek etkisi yok 2x8 DDR4 ile aynı bellek verimini alırsın.bir de 14100f i ddr5te kullanınca amd tarafında neye denk oluyor pek bilgili değilim kusura bakmayın @SyFox
upgrade dediğin bence a 60 fps alıyordum şimdi 70 alıyorumdan fazlası olmalı. ben daha iyi görüntü görmeyeceksem (grafik ve çözünürlük anlamında) bence pek bi anlamı yok. zaten hemen şimdi yapsın demiyorum 3 sene demişim rtx 7000 serisi falan çıkınca belki bi anlam kazanır bu dediğimişlemciyi kartı rami falan upgraadelersin de şu an dursun çokta önemli değil bunlar sonrasındaa performansı üzerse yaparsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5070 adamın setuba haarcaadğı paara olur, ilk etaptaada gereksiz i thinkkk