🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

📉 FİYAT DEĞİŞİKLİĞİ!

📋 Liste: gamepad

📦 Ürün: Numark Mixtrack Pro FX 2 Deck DJ Controller

💰 Eski Fiyat: 22.207,79 TL

💰 Yeni Fiyat: 8.639,1 TL

📉 Fark: 13.568,69 TL düştü

1775067371986.webp

Amazon Depo Kulaklık Takip Botu

Amazon Türkiye'nin depo (warehouse) kulaklık kategorisini her 15 dakikada bir otomatik kontrol eden bir bot kurduk. Yeni bir ürün eklenince Telegram'a anlık bildirim geliyor. Bildirimde ürünün fotoğrafı, adı, depo fiyatı, sıfır fiyatı ve tasarruf miktarı yazıyor.

Bot Google'ın ücretsiz sunucularında (Google Apps Script) çalışıyor, yani bilgisayar kapalı olsa bile 7/24 aktif. Amazon'un bot korumasını aşmak için 3 farklı scraping servisi kullanıyoruz, biri bitince diğerine otomatik geçiyor. Toplamda ayda 3000 istek hakkımız var, 15 dakikada bir kontrol için yeterli.

Tamamen ücretsiz! 👍
claud ile yaptım reis. yazılım bilgim sıfır anlat dedim kısaca böyle yazdı.
bu muhabbeti bilmiyorum hocam. siz botu bilgisayarda çalıştırmıyor musunuz?

Amazon Depo Kulaklık Takip Botu

Amazon Türkiye'nin depo (warehouse) kulaklık kategorisini her 15 dakikada bir otomatik kontrol eden bir bot kurduk. Yeni bir ürün eklenince Telegram'a anlık bildirim geliyor. Bildirimde ürünün fotoğrafı, adı, depo fiyatı, sıfır fiyatı ve tasarruf miktarı yazıyor.

Bot Google'ın ücretsiz sunucularında (Google Apps Script) çalışıyor, yani bilgisayar kapalı olsa bile 7/24 aktif. Amazon'un bot korumasını aşmak için 3 farklı scraping servisi kullanıyoruz, biri bitince diğerine otomatik geçiyor. Toplamda ayda 3000 istek hakkımız var, 15 dakikada bir kontrol için yeterli.

Tamamen ücretsiz! 👍
claud ile yaptım reis. yazılım bilgim sıfır anlat dedim kısaca böyle yazdı.
iyimiş ben botu modeme kurdum bilgisayar kapalı olsa da 7/24 aktif oluyor yine.

İşe yarıyor mu peki hocam fırsat yakalayabildiniz mi bot sayesinde ?
evet bir kaç telegram kanalı da takip ediyorum. kimisini onlardan önce yakalıyorum kimisi de kaçıyor bot kanallara düşmüşse bitip benim bot kaçırmış oluyor. şuanda botun bütün özelliklerini hatasız çalışır hale ancak getirdim. bundan sonra daha verimli ve hızlı nasıl yaparım ona bakacağım

Geri