3000 TL Bütçeyle Kablosuz Mekanik Klavye Tavsiyeleri

kalim342

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3000
Öncelikle merhabalar.
Konuya ilişkin geçmiş konular var fakat güncel fiyatlar ve kişisel kullanım ihtiyacım dahilinde bir model kararı almak adına tekrar açmak istedim.
3000 TL üst bütçe sınırında kablosuz mekanik klavye arıyorum.
Çok nadir oyun oynuyorum genellikle yazı yazmak ve gündelik kullanım için bir model bakıyorum
Tasarımı şık yazım hissiyatı hoş modeller arayışındayım.
Ne blue switch kadar gürültülü ne red kadar sessiz bir şey istiyorum ikisinin ortasına ihtiyacım var.
Yani tuşlara bastığımda basış hissiyatını hissetmek istiyorum ama inanılmaz gürültülü olmasını tercih etmiyorum
Şu 3 model kafama yatıyor:
-MCHOSE G75 Pro, yüksek batarya kapasitesi dikkatimi çekti
-Aula F75, zaten ülkemizde çok meşhur olduğunu gördüm mor modeli özellikle tasarım anlamında çok ilgi çekici
-Akko Monsgeek FUN60 Max Shine, keza hoş tasarımı olan benzer özelliklere sahip bir model

Açıkcası klavye dünyasına hakim değilim
Modeller ve markalar ne kadar kalitelidir veya bu fiyat bandına elle tutulur kalitede modeller bulmak mümkün mü bilmiyorum.
Saydığım modeller arasından ya da ayrı olarak bu kriterleri kapsayan model önerilerinizi rica ediyorum

Keyifli forumlar herkese

Öncelikle merhabalar.
Konuya ilişkin geçmiş konular var fakat güncel fiyatlar ve kişisel kullanım ihtiyacım dahilinde bir model kararı almak adına tekrar açmak istedim.
3000 TL üst bütçe sınırında kablosuz mekanik klavye arıyorum.
Çok nadir oyun oynuyorum genellikle yazı yazmak ve gündelik kullanım için bir model bakıyorum
Tasarımı şık yazım hissiyatı hoş modeller arayışındayım.
Ne blue switch kadar gürültülü ne red kadar sessiz bir şey istiyorum ikisinin ortasına ihtiyacım var.
Yani tuşlara bastığımda basış hissiyatını hissetmek istiyorum ama inanılmaz gürültülü olmasını tercih etmiyorum
Şu 3 model kafama yatıyor:
-MCHOSE G75 Pro, yüksek batarya kapasitesi dikkatimi çekti
-Aula F75, zaten ülkemizde çok meşhur olduğunu gördüm mor modeli özellikle tasarım anlamında çok ilgi çekici
-Akko Monsgeek FUN60 Max Shine, keza hoş tasarımı olan benzer özelliklere sahip bir model

Açıkcası klavye dünyasına hakim değilim
Modeller ve markalar ne kadar kalitelidir veya bu fiyat bandına elle tutulur kalitede modeller bulmak mümkün mü bilmiyorum.
Saydığım modeller arasından ya da ayrı olarak bu kriterleri kapsayan model önerilerinizi rica ediyorum

Keyifli forumlar herkese
Bu fiyata neden manyetik klavye tercih etmiyorsunuz

Bu fiyata neden manyetik klavye tercih etmiyorsunuz
Manyetik klavyelerin mekanik klavyelere kıyasla daha uzun ömürlü olduğunu okudum fakat manyetik klavyelerin yazım hissiyatının nispeten daha "soft" olduğu söyleniyor. Biraz daha daktilo hissiyatı ile yazı yazmayı seven biri olarak o hissiyata alışabilir miyim ya da mutlu olur muyum emin olamadım.

hocam şuan elimdeki akko fun60 max ve o dediğiniz daktilo hissi bunda var aşırı güzel bir hissiyatı var gaminggen üzerinden alabilirsiniz manyetik ama

hocam şuan elimdeki akko fun60 max ve o dediğiniz daktilo hissi bunda var aşırı güzel bir hissiyatı var gaminggen üzerinden alabilirsiniz manyetik ama
Modeli ben de yazmışım ama siz söyleyene kadar manyetik olduğunu fark etmemiştim :D ne zamandır kullanıyorsunuz önerir misiniz artıları ve eksileriyle kullanıcı yorumunuz nedir

manyetik klavyeleri hep garip markalar üretiyor bir türlü doğru klavyeyi bulamıyorum
Yok hocam biraz araştırırsanız istediğiniz klavyeyi bulmak çok kolay
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Manyetik klavyelerin mekanik klavyelere kıyasla daha uzun ömürlü olduğunu okudum fakat manyetik klavyelerin yazım hissiyatının nispeten daha "soft" olduğu söyleniyor. Biraz daha daktilo hissiyatı ile yazı yazmayı seven biri olarak o hissiyata alışabilir miyim ya da mutlu olur muyum emin olamadım.
Hocam bazılarında tetikleme işi var yani 1 mm ittirmeniz lazım yani soft konusunda haklısınız

Yok hocam biraz araştırırsanız istediğiniz klavyeyi bulmak çok kolay

Hocam bazılarında tetikleme işi var yani 1 mm ittirmeniz lazım yani soft konusunda haklısınız
manyetik konusunda tavsiye modeliniz var mı peki

manyetik konusunda tavsiye modeliniz var mı peki
ajazz ak680 max olabilir, o yazdıklarından birini alcaksan mchose g75 proyu tavsiye ederim aktif kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin g75 pro ile ilgili.

amacın daha çok yazı falansa güzel bi mekanik klavye seç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,944
Üyeler
190,835
Son üye
kartlara takla attıran
Geri