İkinci el Rtx 5080 Gigabyte Gaming OC - 55.000 TL ekran kartı alınır mı?

İkinci el, fanı tamirli, faturasız, garantisiz rtx 5080 gigabyte gaming oc alınır mı?

• Kafayı mı yedin? Kesinlikle alınmaz.

Oylar: 11 52.4%
  • Sıfır fiyatı 85.000 TL. Fiyatlar ıçuyor. Riske girmeye değer. Bundan dolayı alınır. 55.000 TL

Oylar: 3 14.3%
  • (Alınır) 50.000 TL

Oylar: 4 19.0%
  • (Alınır) 48.000 TL

Oylar: 2 9.5%
  • (Alınır) 46.000 TL

Oylar: 0 0.0%
  • (Alınır) 44.000 TL

Oylar: 0 0.0%
  • (Alınır) 42.000 TL

Oylar: 3 14.3%

• Oy kullanan toplam üye
    21
bu arkadaşı biliyorum ürünlerinde pazarlık yapmaz ama sağlam satıcıdır grupları vs var.

Değişenli tamirli kart almam çünkü satarken de uğraştırıyor. Ayrıca yedek parçalar kaliteli midir bilinmez. 55K bedava ki model de kaliteli ama maalesef tamirdeki parçasına veya 2.el ben satarken kime satacağımı çok düşünürüm açıkçası

Hepsibuırada indirimlerini özellikle PC Hocası ve Donanım Arşivi instadan takip et indirim yakalıyorlar. 60-65e düşürürsen al geç

Önerim Palit Gaming Pro. Kardeşimde var çok serin çok performanslı. Palit Türkiye'de öyle kaliteli ve ucuz ki millet inno3D gibi dandik mi diye düşünüyor. Aşırı iyi marka modeldir. En kötü Gamerock uyguna düşürürsen al.

MSI Ventus 3X kullanıyorum onu da öneririm 550Watt'ta 72-74 derece , 450Watta düşersem 65 derece. MSI'ın en uygun modelidir

Normal taktıysa epey garipmiş macun yenilenmesi harbiden hocam. Yepyeni kart epey talihsizlikler yaşamış üzüldüm şahsen. Risk almayı sevenlere bir şey diyemem ama ben kartı bu haliyle ve garanti devre dışı şekilde ölü fiyata bile satın alsam geceleri gözüme uyku girmez :D

Ek olarak Gaming OC modeli için 67 derece 2000 devir bu mevsimde biraz fazla geldi bana. Bu modelin daha serin çalışması gerekmez miydi sizce de?
Normalden bir tık fazla hocam zaten testi de 1080pde aa kapalı olarak açmış. Bir de kasa kapağı açık test ettiğini farz ediyorum fotolara göre yargılayarak. Normal testte sanırım 70-71 görürdü.

Böyle bir kartta sürülen macuna da güven olmaz şahsen ben alsam söker tekrar macunlarım. Bunu almak temiz corolla yerine cinayet kasa bmw f30 almak gibi bir şey olur 😃

Linkteki ürün red flag kategorisinde gibi bir ürün. Orta fanın kanatlarından biri kırık ve sanırım yapıştırılmış. Termal macun yenilenmiş. Fatura yok! Garanti yok! Buna rağmen satıcı tamir yok (sanırım içini kast etmiş), ürün sıfır ayarında! demiş.

Furmark test değerleri eğer yeni yapıldıysa iyi gibi.

Piyasadaki en düşük fiyatlı ikinci el rtx 5080. Model güzel sayılır. Test yapılmasına olumlu bakmış. Bu riski almaya değer bir aralık mı?

Kendim için değil de forumdaki arkadaşların hazır fiyatlar uçmaya başlamışken böyle bir ilanı alıp almamaya karar vermesine yardımcı olur düşüncesindeyim.

Satıcı arkadaş da aramızdaysa neden bu fiyata satılabileceğini / satılamayacağını anlamış olur.

Şahsi yorumum alınmaya değer bir risk olmadığı yönünde. Değerler şimdi iyi gibi gözükse de 2 ay sonra fandaki dengesizlik yüzünden sıkıntı çıkabilir. Alınabilir aralığı 45-46 k olur düşüncesindeyim. Sizlerin yorumları nelerdir?

Sıklıkla fan tamiri yapmış biri olarak, o fan tamir olmaz. Değişmesi gerekir dersem şaşırmayın. Dinamik yük etkisinde bir parçadan bahsediyoruz. Statik, yani hareketsiz kalsa yine neyse derim bir mühendis olarak.
Kartın sıfırı 84 lira:

Garantisiz olarak en fazla edeceği 50 bin tl dir fakar en az 3000 TL fan değişim ücreti çıkacak karşınıza. Fanlar set olarak satılıyor genelde. Tek sipariş vereni görmedim 3 lü fana sahip kartlar için. Nihai Karar size ait.

Geri