🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

hocam superlight 2 bakıyorumda logitech hiç depoya geldiği oluyo mu ürünlerin acaba? sıfırları 6*7 bandındada hani gördünüz mü hiç gibisinden gaming mouse tarzı urunelrde giriyo mu depoya
Tam hakim değilim piyasasına ama ne kadar bütçeniz var?

hocam superlight 2 bakıyorumda logitech hiç depoya geldiği oluyo mu ürünlerin acaba? sıfırları 6*7 bandındada hani gördünüz mü hiç gibisinden gaming mouse tarzı urunelrde giriyo mu depoya
Geliyor arada 4-5k civarına. En son 31 mart 3.29 da gelmiş 5216₺

1775111816954.webp

1775111841675.webp

İkisini de anında gördüm sepete ekliyorum aldırmıyor. Nasıl alıyorlar anlamıyorum...
Dün düşen asus tuf 5090 ekran kartını sepete dahi ekleyemedim anında bildirimi gördüm ekleme yoktu
ios ve üst segment ürünleri almak imkansıza yakın oldu

buradan fpproya fezatekniğe paso iphone tamir eden telefoncu enese sesleniyorum bu iphonelerden elinizi çekin :D

Dün düşen asus tuf 5090 ekran kartını sepete dahi ekleyemedim anında bildirimi gördüm ekleme yoktu
Bot olduğuna inanmıyorum artık. Arkadaşıma tam o anda iphone alıyorduk, önce maviye baktım sonra beyaza, 5 saniye arayla maviye döndüm ve 57 binliği gördüm tıklamaya çalıştım aldırtmadı. Ne depoya, ne de ayrı bir sayfaya düştü. Ben artık amazon çalışanlarının aldığını düşünüyorum. Çünkü böyle bot olmaz.

Ben hala bot olduğuna inanmıyorum ya. Ya adamlar çok hızlı ya da biz yavaşız

Bot olduğuna inanmıyorum artık. Arkadaşıma tam o anda iphone alıyorduk, önce maviye baktım sonra beyaza, 5 saniye arayla maviye döndüm ve 57 binliği gördüm tıklamaya çalıştım aldırtmadı. Ne depoya, ne de ayrı bir sayfaya düştü. Ben artık amazon çalışanlarının aldığını düşünüyorum. Çünkü böyle bot olmaz.

Ben hala bot olduğuna inanmıyorum ya. Ya adamlar çok hızlı ya da biz yavaşız
IOS ve üst segment yeni ya da yeni gibi ürünlerin gidiş hızı çok farklı evet bence de değil

iPhoneları çalışanlar yiyor bence. Ekleyip id oluşturup bi şekilde kaldırıyorlar.

Geri