Kardeşlerim acil pc tavsiyesi

Şu an en iyisi bu galiba. Diğer paylaşan arkadaşların listesine bakmadım. 32 gb - 1 tb - 7800x3d - 5070 ti - nzxt h5 kasa - 90.000 TL. Ram ve ssd zamlarından önceki fiyatlandırmaya yakın gibi.
Güncel olarak 5070ti tercihi bu olabilir, tek tek toplandığında daha pahalı oluyor ayrıca taksit seçeneği de var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yakın fiyata daha iyisi toplanıyorken neden o sistemi önerdiniz?

İçerisindeki çoğu parça giriş-orta.

Son düzenleme:

Şu an en iyisi bu galiba. Diğer paylaşan arkadaşların listesine bakmadım. 32 gb - 1 tb - 7800x3d - 5070 ti - nzxt h5 kasa - 90.000 TL. Ram ve ssd zamlarından önceki fiyatlandırmaya yakın gibi.
şu an 120 bin TL :(

şu an 120 bin TL :(

O zaman dedik dedik anlatamadık. Bazı arkadaşlar "Aynı fiyatlara toplanır, fırsat sistem değil." falan dediler. Dedik ki topla. Toplayabiliyorsan topla. 97.000 TL'ye 16 gb ramli toplayan oldu. 105 bin TL'ye daha iyi kaliteli malzemeler ile toplayan oldu. İndirimlerde alsaydık bileşenleri toplardık diyen oldu. 2 gün içinde toplayacağım deyip toplamayan oldu. Şimdi ne oldu? Belki bir kaç kişinin böyle bir fırsattan yararlanmamasına sebep oldular. Ortadan da kayboldular. Al şimdi alabiliyorsan 30.000 TL fazlaya. 90.000 TL nerede 120.000 TL nerede.

Alternatif sistem olarak;

Galiba konusu da açıldı. Hala satılık. Alınabilir gözüküyor. Ekran kartı rtx 5070 ama. Aşağıdaki konu hakkında iki sistem de konuşulmuştu.

Bu konu hakkında muhalif olmak için tek tek sistem toplayan arkadaşların sistemlerini de değerlendirebilirsiniz. Madem bu indirim bitti. Diğer alternatiflere yönlenebilirsiniz veya başka indirimler bekleyebilirsiniz. Ben de bakmadım şimdi. Belki başka yeni fırsatlar olmuştur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,919
Üyeler
192,830
Son üye
XziiTriOzz
Geri