Yardım Ekran kartımı takamıyorum

bilgisayarcıya gittim adam 1.5 saniyede takıp bana baktı o kadar güldümki gece montajda yorgunluktan ekran kartı çatalını kaaanın dışına sokmaya çalışmışım meğer kasayla anakart arasına sokmam gerekiyormuş halloldu
Post automatically merged:

evet hocam o aradaki boşluğa sokmak yerine kasanın dışına çıkartmışım tamamen ucunelipim teşekkür ederim yardım için yorgunluktan farketmemişim
yorgunluktan dolayı normal, bende 2.kez sıfırdan topladım sistem 5-6 saat sürmüş bu işi sürekli yapanla arada bir yapan acemi bir olmuyor, ilk topladığım da da benzer durum olmuştu 8 sene falan önce, doğal olarak insan yoruluyor kafa kalmıyor, o yorgunlukta iş yapmamak en iyisi özellikle bu tarz işleri, çok basit bir işlem ama kafa kalmayınca yorgunluktan yapamıyor insan.

bilgisayarcıya gittim adam 1.5 saniyede takıp bana baktı o kadar güldümki gece montajda yorgunluktan ekran kartı çatalını kaaanın dışına sokmaya çalışmışım meğer kasayla anakart arasına sokmam gerekiyormuş halloldu
Post automatically merged:

evet hocam o aradaki boşluğa sokmak yerine kasanın dışına çıkartmışım tamamen ucunelipim teşekkür ederim yardım için yorgunluktan farketmemişim
Ben demiştim yorgunluktandır diye.
Sevindim. :)

Geri