🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hakkaten sınıyorlar! 100liralık usb ye bile çöküyor aj kopiller.
Bütçemi koruyorum diye girişmek istemiyorum.
Fakat sonunda biri avuçlarını yalatır bunlara.
Sonra kim yapıyor bunu diye söver dururlar.
Belki de böyle bir kapışma var anlamadım.
lavuklar bu işi meslek haline getirmiş, bir ara modern bir kütüphane ile bot mu yazsam ne yapsam :D

Ekler

• IMG_6823.webp
    IMG_6823.webp
    75.4 KB · Hit: 83
Logitech G PRO X Superlight 2 Lightspeed sanırım benim dediğim model aynı fiyat segmentindeler aradaki farkları bilmiyorum ama iyi fiyattı o mouse için.

doğrudan DOM'u parse ederek manuel çalışmak daha iyi sanırım, bir ara da Playwright'a bakacağım boş vaktim olunca
Post automatically merged:

İkinci el iphone a nasıl güveniyorsunuz hocam içinden salatalık çıkma ihtimali yok mu. O tarz twitler görmüştüm başka telefon koyuyorlarmış vb
Post automatically merged:

Ssd isteyen arkadaş western blue 4 tb 16 k
SSD feci kaçtı yetişemedim

doğrudan DOM'u parse ederek manuel çalışmak daha iyi sanırım, bir ara da Playwright'a bakacağım boş vaktim olunca
Ben .net de hostingte kendi kendini çalışan bir sistem yazmıştım zaten. Attığım da bir proje için hazırladığım py scrap.
Diyorum ya uğraşasım gelmiyorum.

Ben .net de hostingte kendi kendini çalışan bir sistem yazmıştım zaten. Attığım da bir proje için hazırladığım py scrap.
Diyorum ya uğraşasım gelmiyorum.
Hocam burada bot veya yazılım konusulması yasaktır. Konunun kapanmasına sebebiyet verecektir. O yüzden özelden konusabilirseniz sevinirim. İyi forumlar dilerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,202
Üyeler
190,875
Son üye
Graverexx
Geri