Amazon iade edilen ürünlerin kutusunu açıp kontrol ediyor muamazondepodan geliyor hocam ahmetten mehmetten almıyorsun sonuçta
Amazon iade edilen ürünlerin kutusunu açıp kontrol ediyor muamazondepodan geliyor hocam ahmetten mehmetten almıyorsun sonuçta
ediyor etmese bile 1 ay koşulsuz şartsız iaden var.Amazon iade edilen ürünlerin kutusunu açıp kontrol ediyor mu
lavuklar bu işi meslek haline getirmiş, bir ara modern bir kütüphane ile bot mu yazsam ne yapsamHakkaten sınıyorlar! 100liralık usb ye bile çöküyor aj kopiller.
Bütçemi koruyorum diye girişmek istemiyorum.
Fakat sonunda biri avuçlarını yalatır bunlara.
Sonra kim yapıyor bunu diye söver dururlar.
Belki de böyle bir kapışma var anlamadım.
Bi ara 3.5kya geldi durumu iyi şeklinde almadım buraya attım bir daha o fiyatta gelmedi bu mouse.Bir arkadaş superlight soruyordu. Fiyat meh.
Logitech G Pro X Superlight 2C Kablosuz Oyuncu Mouse, Hafif, Hero 2 Sensör, 32.000 DPI, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Logitech G Pro X Superlight 2C Kablosuz Oyuncu Mouse, Hafif, Hero 2 Sensör, 32.000 DPI, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bi ara 3.5kya geldi durumu iyi şeklinde almadım buraya attım bir daha o fiyatta gelmedi bu mouse.
lavuklar bu işi meslek haline getirmiş, bir ara modern bir kütüphane ile bot mu yazsam ne yapsam![]()
doğrudan DOM'u parse ederek manuel çalışmak daha iyi sanırım, bir ara da Playwright'a bakacağım boş vaktim olunca
SSD feci kaçtı yetişemedimİkinci el iphone a nasıl güveniyorsunuz hocam içinden salatalık çıkma ihtimali yok mu. O tarz twitler görmüştüm başka telefon koyuyorlarmış vb
Post automatically merged:
Ssd isteyen arkadaş western blue 4 tb 16 k
Ben .net de hostingte kendi kendini çalışan bir sistem yazmıştım zaten. Attığım da bir proje için hazırladığım py scrap.doğrudan DOM'u parse ederek manuel çalışmak daha iyi sanırım, bir ara da Playwright'a bakacağım boş vaktim olunca
Hocam burada bot veya yazılım konusulması yasaktır. Konunun kapanmasına sebebiyet verecektir. O yüzden özelden konusabilirseniz sevinirim. İyi forumlar dilerimBen .net de hostingte kendi kendini çalışan bir sistem yazmıştım zaten. Attığım da bir proje için hazırladığım py scrap.
Diyorum ya uğraşasım gelmiyorum.